Koncertno Valentinovo Uz kultne Britance slavilo 20.000 ljudi, među kojima i brojni poznati

Seve i njezin Slavko slavili Valentinovo uz Depeche Mode

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Depeche mode
Severina
Foto: Marin Franov/Pixsell
Jasminka Hari
15.02.2010.
u 19:15
Nikolina Pišek i Duško Modrinić bili su bez boljih polovica jer ne mare za Valentinovo, inače Nikolina je njihov veliki fan, a već je bila i na njihovu koncertu u Milanu.
Pogledaj originalni članak

Baš onako kako mu priliči, dan zaljubljenih protekao je u zemlji u raspjevanom tonu.

A koncertnu konkurenciju diljem zemlje nastupom u zagrebačkoj Areni pomela je britanska skupina Depeche Mode. Dvosatna svirka satkana od hitova kao što su “I Feel You” i “Enjoy The Silence” razgalila je okupljenih dvadesetak tisuća ljudi, među kojima i 500 čitatelja Večernjeg lista koji ih je nagradio besplatnim tuborgom. Većina je uživala u nevjerojatnoj glazbi, a neki u markantnosti pjevača Davida Gahana zbog čijeg smo zdravstvenog stanja tako dugo čekali njihov treći koncert.

S druge pak strane, bilo je tu i onih koji su dolaskom proslavili Valentinovo, kao primjerice pjevačica Severina Vučković. Tijekom cijelog se koncerta grlila i ljubila sa zaručnikom Slavkom Šajinovićem, a njegovo toplo krilo napustila bi tek kada bi ponesena svirkom spontano ustala i zapjevala. No za razliku od nje, naši poznati koji su se zatekli na koncertu nisu marili za dan zaljubljenih pa su se zabavljali bez boljih polovica.

– Na Depeche Modeu već sam bila u Milanu, a sada sam došla s prijateljem Marijem Petrekovićem jer je moj dragi Kristijan Curavić u Šibeniku – kazala je Nikolina Pišek i dodala:

– Obožavam Depeche Mode, već sam bila na njihovu koncertu u Milanu. I sada su me oduševili, kao i uvijek.

A zdušno je, i to u muškom društvu, u koncertu uživao i glumac Duško Modrinić. Kako je u prošloj sezoni showa “Zvijezde pjevaju” naoštrio glasnice, nije se libio iz petnih žila pjevati hitove uz koje je, kaže, odrastao.

– Fenomenalni su! Kartu sam uspio nabaviti u zadnji čas jer ovo nisam smio propustiti – kaže Duško. A na pitanje kako to da na ovaj dan nije s djevojkom Andreom Putnik, kazao je da je njima Valentinovo svaki dan.

Posebno Valentinovo imao je i pjevač Hari Varešanović. Proslavio ga je svojim koncertom u Osijeku i to samo dan nakon što se u tom gradu vjenčao s dugogodišnjom djevojkom, Osječankom Jasminkom Ištuk. Dok je šarmantni Sarajlija svojim glasom milovao razgaljene Slavonce, njega je pogledom iz gledališta mazila njegova supruga Jasminka.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.