zabrinuti obožavatelji

Severina, Angelina, Ana i Victoria sebi su lijepe, drugi im poručuju – premršave ste

Foto: VL
Mršave
Foto: Facebook
severina
Foto: Facebook
ana rucner
Foto: Mary Turner/NI Syndication/PIXSELL
angelina jolie
Foto: Pixsell
victoria
19.02.2014.
u 17:55
Mnogo strke izazvala je najnovija Severinina fotografija koju je pjevačica prije četiri dana objavila na Facebooku. Netom prije izlaska na binu slikala se u ultrakratkoj crnoj haljinici, a njeni obožavatelji u komentarima su joj poručili da bi trebala nešto pojesti.
Pogledaj originalni članak

Žena nikada ne može biti premršava i prebogata, govorila je Coco Chanel, a riječi modne pionirke i danas su zakon za mnoge poznate dame.

Doduše, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da Severina, Angelina Jolie, Ana Rucner i Victoria Beckham žive po Chanelovim pravilima, ali njihove nikad tanje figure govore kako vjeruju da žena ne može biti premršava.

Podijelile javnost

Domaćoj javnosti trenutačno najpoznatijim mršavicama, osim minimalne težine, zajedničko je i to što su sve četiri poslovno uspješne majke koje svakodnevno žongliraju između brige o obitelji i brojnih poslovnih obveza, a negdje između moraju ugurati i vrijeme za hranu koje im, čini se, često promakne. Sve su one ponosne na svoj izgled, ali javnost je podijeljena oko toga izgledaju li fantastično ili su pretjerale s mršavošću.

Mnogo strke izazvala je najnovija Severinina fotografija koju je pjevačica prije četiri dana objavila na Facebooku. Netom prije izlaska na binu slikala se u ultrakratkoj crnoj haljinici, a njeni obožavatelji u komentarima su joj poručili da bi trebala nešto pojesti.

Foto: Facebook

Estradna diva, kako je otkrila, sada ima istu tjelesnu težinu kao s dvadeset godina, jede tri puta na dan u razmacima od četiri sata, svako jutro hoda pola sata i dvaput tjedno ide u teretanu, a vježba i kod kuće.

– Sve vježbe radim na podu. Dugo vježbam tako jer se mišići ne jačaju, već se razvlače – rekla je Severina, dok je razlog krhke figure Angeline Jolie u tome što oskarovka često zaboravi jesti.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Prema pisanju stranih medija, majka šestero djece trenutačno teži svega 44 kilograma i dnevno unese samo šesto kalorija. Glumici je najnormalnije preskočiti ručak i zasititi se s nekoliko badema i gumenih bombona ili “srknuti” proteinski shake. Cijeli dan pije kavu koja joj je draža od bilo kakve hrane jer, kako je jednom rekla, nikada nije imala dobar apetit. Navodno uzima i dijetne energetske pilule kako bi izdržala svakodnevni stres i održavala vitkost.

Zaboravila okus kolača

Ni violončelistica Ana Rucner nikad nije bila mršavija, što je pokazala na fotografiji u kupaćem kostimu na plaži u Australiji gdje je prošli tjedan proslavila 31. rođendan.

Foto: Facebook

Ana je uz sliku napisala da su to njene najbolje godine, a neki njeni fanovi nisu se s time složili te su joj napisali da je sama kost i koža te da izgleda anoreksično. Ana je već naglašavala koliko pazi na prehranu, no zabrinutost obožavatelja zbog njene mršavosti nije bez razloga jer je glazbenica kao vrlo mlada djevojka bolovala od bulimije.

Victoria Beckham izjavila je pak da godinama nije pojela kolač, a najviše uživa u mini porcijama niskokaloričnog sushija, juhi od kukuruza i zelenoj salati te manijakalno vježba. Nikad ne želi da je se fotografira u blizini hrane pa je tako snimajući jedan editorijal tražila da se iz kadra makne posuda s grožđem.

>>Severina obara s nogu u seksi outfitu, no obožavatelji zabrinuti: 'Daj pojedi šta'

>>A. Rucner fotkom u kupaćem kostimu podijelila fanove: 'Nema ni 20 kg'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RR
red_rad_disciplina
18:51 19.02.2014.

Ph meni Barbara Kolar izgledala bolje onak ko žena prije nego sada. U Playboju štrklje nikad nisu imale mjesta...

KO
komentatorv2
18:20 19.02.2014.

Al ko jebe mislenja drugih. Svoga tela gospodar!

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:40 19.02.2014.

komentator2...to i ja kažem,najvažnije da su one same sebi lijepe...a za mišljenja drugih nek se fućkaju, jer ukusi su različiti i ne može se reći jeli lijepše vitko ili punašno...samo što je mršavost zdrava, ali ne i anoreksija i Angelina je i sama rekla da je padala u nesvijest zbog izgladnjelosti