jako su povezane

Severina čestitala rođendan posebnoj osobi, posvetila joj emotivnu poruku: 'Volim te ljubavi moja'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.10.2022.
u 17:33
Severina i nećakinja jako su povezane, a Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu. Za njezin 30. rođendan također joj je posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina (50) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s nećakinjom Mijom Popović i njezinim sinčićem Adrianom.

-Danas je predivan dan jer moja Mimi slavi rođendan. Zauvijek se smijala i zdrava mi bila. Volim te ljubavi moja i grlim te danas da puca- napisala je pjevačica uz fotografije, a brojni pratitelji pridružili su se čestitkama.

''Volimo Mimi'', ''Predivne'', ''Sretan rođendan'', ''Ljepotice'', ''Preslatki'', ''Uživaj'', ''Divne'', ''Sretno i samo veselo, imaš razloga'', samo je dio komentara.

Inače, ova fotografija nastala je na krštenju malenog Adriana u svibnju ove godine, kada je djelić atmosfere pjevačica podijelila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
-Blagoslovljeni i presretni ❤️ Moja jubav jubava Adrian 😍 - napisala je pjevačica tada uz. Severina je na krštenju blistala u elegantnoj crnoj haljini i bijelim štiklama, a društvo joj je pravila i njezina majka Ana.

Inače, maleni Adrian, koji je unuk Severinine starije sestre Marijane te sin nećakinje Mije, na svijet je stigao u lipnju prošle godine.

Zanimljivo je i da Mia te njezin partner Ivan Lepušić žive preko puta pjevačice, a upravo je Mia bila od velike koristi Severini dok je njezin Aleksandar bio beba jer je svojoj teti rado čuvala sina. Severina i nećakinja jako su povezane, a Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu. Za njezin 30. rođendan također joj je posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu.

-Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula.Sreeetannrodjušš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka!- napisala je u kolovozu 2020. godine Severina.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.