Cro-a-Porter

Severina hvali Anamariju Asanović, puno vike ni za što

Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
Cro-a-Porter
08.10.2010.
u 15:08
Jasno je da ćemo Zigmanove i ELFS haljine viđati na našim poznatim damama, da nemamo hrabrih muškaraca koji bi nosili Ivana, a u Teu Periću najlakše je zamisliti Jackie O.
Pogledaj originalni članak

Sasvim različite modne priče i senzibiliteti obilježili su prvi (službeni) dan Nivea Cro-A-Portera i donijeli mu još jedan upečatljivi početak koji se može ocijeniti ovacijama koje su doživjele neke od kolekcija, ali i njihovom stvarnom modnom težinom.

Životno veselje i igra istinske mladolikosti ključne su odlike kojima se može opisati ono što rade Zigman i ELFS-i.

Zigman je ovaj put ostao vjeran svom grafizmu koji stvara konstrukcijom samih modela, ali u prigušenijoj paleti boja. ELFS-i su u znaku mašne pokazujući da se i trend svih trendova može napraviti svježe i drukčije.

Savršena klasika s jakim autorskim rukopisom i retromirisom zaštitni je znak Tea Perića koji je i ovu kolekciju kreirao za splitsku modnu kuću Mak. Njegovi modeli krojevima doslovno laskaju ženskoj figuri i time ga svrstavaju među autore koje svakako treba imati u ormaru.

Među te već prokušane modne majstore uvukao se i Ivan Man, mladi srpski dizajner koji se prvi put predstavio zagrebačkoj publici. Na pistu je postavio samo devet modela, a u svakom odigrao na kartu svojevrsne modne mimikrije. Vidjeli smo tako odličnu mušku kolekciju koja u svakom svom dijelu koketira s tipično ženskim modnim detaljima, bilo da je riječ o pismu-torbi koju muškrac nosi u ruci, vesti pletenoj u gotovo romantičnom uzorku ili mekanom moher puloveru, pa sve do bermuda izrađenih u najboljoj maniri nekada popularnih suknji-hlača.

Oni su zaslužili – i dobili – odličan prijam publike koja se u četvrtak okupila u West Gateu. Jasno je da ćemo Zigmanove i ELFS haljine viđati na našim poznatim damama, da nemamo hrabrih muškaraca koji bi nosili Ivana, a u Teu Periću najlakše je zamisliti Jackie O. Mlada Anamarija Asanović tek treba stvoriti svoj modni senzibilitet i pečat, a duo Arileo izgubio se i ovaj put.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.