poklanjaju

Severina i Matija Vuica udružile snage jer žele pomoći: 'Želimo usrećiti neko divno mlado biće'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Svečano otvorena izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka "One su ovdje"
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Svečano otvorena izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka "One su ovdje"
03.06.2024.
u 21:07
Naime, pjevačica i dizajnerica odlučile su razveseliti jednu mladu djevojku i pokloniti joj haljinu za maturalnu večeru. Severina je zamolila pratiteljice da tagiraju svoje prijateljice koje još nisu nabavile svoju haljinu jer ona i Vuica žele usrećiti neko divno mlado biće.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina i dizajnerica Matija Vuica udružile su snage kako bi učinile dobro djelo. Naime, pjevačica i dizajnerica odlučile su razveseliti jednu mladu djevojku i pokloniti joj haljinu za maturalnu večeru. Severina je zamolila pratiteljice da tagiraju svoje prijateljice koje još nisu nabavile svoju haljinu jer ona i Vuica žele usrećiti neko divno mlado biće. 

"[Poklanjamo maturalnu haljinu] Pričamo moja @matijavuica i ja kako su uvijek tu oko nas one vrijedne, marljive, skromne cure, buduće maturantice, koje su zaslužile blistati na svojoj maturalnoj večeri, a ne mogu si priuštiti tu svoju prvu posebnu haljinu..." započela je pjevačica i nastavila: 

VEZANI ČLANCI:

"Važna je ta haljina, jer u njoj završava jedan period života, školovanja i počinje novi, neizvjestan i uzbudljiv... Mi... Mi želimo malo pripomoći u toj potrazi, jer nekako nam je to i dužnost...usrećiti neko divno mlado biće... Javite se cure ili tagirajte prijateljicu za koju znate da još nije nabavila maturalnu haljinu, a možda si ne može ni priuštiti... Nasumično ćemo odabrati 06.06. dobitnicu ove haljine, izrađene od sitnih kristalića ukrašenih cvjetnim aplikacijama, baš kao što je i svaka od vas poseban kristal..." napisala je Severina uz fotografije na kojima se vidi prekrasna haljina. 

 

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.