za obožavatelje

Severina se fotkala u mrežastom kostimu i pokazala guzu

Foto: Instagram
Severina se fotkala u mrežastom kostimu i pokazala guzu
30.11.2014.
u 13:21
Jednoj od naših najpopularnijih pjevačica zasigurno zavide i mnoge mlađe žene na zavidnoj liniji, a da u svakom izdanju izgleda i više nego dobro, potvrdila je još jednom objavom fotografije
Pogledaj originalni članak

Severina svoje obožavatelje stalno drži u neizvjesnosti.

Na svojim društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije. Ovaj put na Instagramu objavila je "razglednicu" iz Münchena u zavodljivom mrežastom kostimu u kojem je u prvi plan došla njena – stražnjica.

 

 

#vipclub #munich I'm #ready. And you?

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Jednoj od naših najpopularnijih pjevačica zasigurno zavide i mnoge mlađe žene na liniji, a da u svakom izdanju izgleda i više nego dobro, potvrdila je još jednom objavom fotografije na svom Facebook profilu u nezaobilaznoj uskoj crnoj haljini i visokim čizmama uz poruku: VIP Club München, hvala na prekrasnoj noći, a zaručnicima čestitke.

 

 

>>Severina golišava poželjela obožavateljima dobro jutro na šest jezika

>>Severina poput balerine: Raširite krila i letite

 

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar abakus
abakus
15:22 30.11.2014.

Otvorio sam ovaj članak isključivo zato da napišem ovo: Ovakve članke koji su ispod svakog nivoa držite satima, pa i dva dana na naslovnici, a tekst o udruzi Betlehem, koja zbrinjava trudnice izvrgnute nasilju svojih partnera zbog djeteta koje nose i koji ih tjeraju na pobačaj ili ugrožene neimaštinom i nebrigom društva koje im jedino pruža "pravo" da pobace, gurate u neki zakutak i uskraćujete tim ženama pomoć dobrih ljudi koji bi donirali koju kunu za njihov smještaj. Gole stražnjice jedne dobro potkožene pevaljke mogu na naslovnicu, a ugrožene trudnice koje nastoje spasiti sebe i svoje dijete ne. Vidi se kako se povijest i nakon 2014 godina opet ponavlja... Pa dajte makar sada, prije Božića, malo pomoći tim ženama i udruzi koja im je pruža...

DU
Deleted user
13:37 30.11.2014.

Izgleda odlicno, ali je svejedno antipaticno i sad vec vrlo agresivno stvorenje u svojoj samo-promociji. Sve bogatija i sve jadnija.

L0
luena 01
15:08 30.11.2014.

Gdje joj je bros sa borjem nezaposlenih,nema gdje zakacit...?gdje je sevka tu su novinari ,da ih ne naruci nitko ne bi znao gdje je. Koja uzasna samopromocija.