dobila svekrvin blagoslov

Severina upoznala Igora s Aleksandrom: Sine, Igor nije kao ostali

Foto: Instagram
severina
Foto: Instagram kolaž
severina
Foto: Damir Špehar/Pixsell
severina
Foto: Instagram
severina
Foto: Facebook
severina
Foto: Facebook
severina
07.05.2015.
u 09:22
– Svima je bilo jasno još u početku da je Severina zaista jako zaljubljena u Igora, to je i javno priznala. On je vrlo poseban u njezinu životu, a red je da jedan posebni muškarac upozna drugog posebnog muškarca, kako ona kaže, 'čovjeka njezina života', sina Aleksandra
Pogledaj originalni članak

"Seve: Sine, Igor nije kao ostali" – naslov je današnjeg teksta u tiskanom izdanju srpskog Blica. Naime, pozivajući se na provjereni izvor, iz Blica tvrde da je Severina upoznala Igora sa svojim sinom Aleksandrom.

– Svima je bilo jasno još u početku da je Severina zaista jako zaljubljena u Igora, to je i javno priznala. On je vrlo poseban u njezinu životu, a red je da jedan posebni muškarac upozna drugog posebnog muškarca, kako ona kaže, "čovjeka njezina života", sina Aleksandra – otkrio je izvor za spomenute novine. Pjevačica je navodno Aleksandru objasnila kako u životu postoje prijatelji i posebni prijatelji te da je Igor u drugoj kategoriji.

– Susret je bio malo napet, ali je poslije sve bilo super – dodao je izvor. Iako dosad nije, i Igorova majka se za Blic ovog puta osvrnula na vezu njezina sina i slavne pjevačice. – Oduševljena sam. U potpunosti podržavam njegov izbor, vjerujem mu. Nikakav problem mi nije tolika razlika u godinama, to nikad ne mora biti mjerilo. Nikad ne znamo bi li mu neka 20-godišnjakinja bolje odgovarala ili ne. Severina je divna djevojka, bez obzira na njezinu prošlost – rekla je Olja.

>>Severina i Igor ipak zaslužili blagoslov njegova oca!

>>Igor na Instagramu objavio prvu zajedničku fotku sa Severinom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

PA
pan-am
09:38 07.05.2015.

Na anketno pitanje u Srbiji dali bi j....i severinu 88 posto ih je odgovorilo nikad vise.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:01 07.05.2015.

Bude tvoj sinek jos puno njih upoznal

DU
Deleted user
10:12 07.05.2015.

Dajte bar dok je u Srbiji, poštedite nas Severine, njenog sina i njenih frajera. Pustite Srbima neka "uživaju"!!!