majčinstvo

Shakira: Gubljenje kilograma bilo je stresno, bila sam pod pritiskom

Foto: Pixsell
Shakira: Gubljenje kilograma bilo je stresno, bila sam pod pritiskom
24.04.2013.
u 08:22
Nisam imala svoja četiri mjeseca majčinstva kao svaka žena na svijetu. Ne žalim se, ali majčinstvo je puno izazova, kaže Shakira
Pogledaj originalni članak

Iako na prvu izgleda kao da je višak kilograma nakon trudnoće pjevačica Shakira skinula bez ikakvih problema, ona tvrdi da nije tako. Tri mjeseca nakon što je rodila sina Milana, Shakirina figura izgleda besprijekorno, no za nju se dobro namučila.

– Gubljenje kilograma bilo je stresno. Znala sam da se moram vratiti predstavljati album "The Voice" dva mjeseca nakon porođaja. Nisam imala svoja četiri mjeseca majčinstva kao svaka žena na svijetu. Ne žalim se, ali majčinstvo je puno izazova – kaže lijepa pjevačica, piše Yahoo News. Dodaje kako su žene danas pod velikim pritiskom da se moraju vratiti na tjelesnu težinu prije trudnoće.

Da majčinstvo nije lako, požalila se i za US Weekly.

– Nisam očekivala da djeca trebaju toliko pelena. Nitko mi nije rekao da se moraju mijenjati toliko često. Milan je super dijete, ali nitko mi nije rekao da će biti toliko teško. Uzima mi puno energije, ali obožavam to i uživam u svakom trenutku – kazala je Shakira.

>> Bivši dečko od Shakire potražuje 65 milijuna funti

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.