Beogradski trijumf

Sin Borisa Novkovića u svom je ritmu pa još nije spreman za turneje

Sin Borisa Novkovića u svom je ritmu pa još nije spreman za turneje
26.11.2009.
u 18:38
Nakon tri godine Novković je nastupio u Beogradu, supruga Lucija i desetomjesečni sin Noa nisu bili s njim jer ga Boris još ne vodi na turneje, a Lucija nikud ne ide bez sinčića.
Pogledaj originalni članak

S jednom velikom vrećom lutkica i srca koje su mu obožavatelji bacali na pozornicu te pun lijepih dojmova Boris Novković vraća se u Zagreb nakon koncerta u beogradskom Sava centru.

– Prezadovoljan sam. Moj me bend posljednjih dana mrzio jer sam ih tjerao da vježbaju do perfekcije, ali isplatilo se – kaže Boris.

U Beogradu je nastupio nakon tri godine, a ovaj je koncert, u smislu produkcije, baš onakav kakav je oduvijek želio. Ponovit će ga i u zagrebačkoj Ciboni. Supruga Lucija i desetomjesečni sin Noa nisu bili s njim.

– Mali je u svom ritmu, još nije spreman za turneje, a Lucija bez njega ne ide nikamo. Ne bi ga ostavila na čuvanje – govori Boris. Oduševila ga je karikatura koju je dobio na dar.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
davormr
19:52 26.11.2009.

Borisu što ćeš i ti u srbiji poticati kulturnu \"saaradnju u regionu\"? prof. dr. MIROSLAV TUĐMAN DRUGI HRVATSKI PREDSJEDNIK (jer drugog nismo ni imali. Istina, Mesić je predsjednik RH, ali zar za njega uopće možemo reći da je „hrvatski predsjednik“?)