truice young

Sin Dr. Drea s djevojkom stigao u Hrvatsku! Odmaraju u Puli

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Dr. Dre
02.06.2022.
u 07:00
Truice je reper i glazbeni producent čija je vrijednost procijenjena je na pola milijuna dolara.
Pogledaj originalni članak

Sin slavnog repera Dr. Drea Truice Young (25) sa svojom djevojkom Sofijom stigao je na odmor u Hrvatsku. Truice je objavio fotografiju na svojem Instagram Storyju na kojoj se vidi pulska Arena, a prije toga je pokazao kako su putovali avionom. Pokazao je da su kratko stali na Islandu, a objavio je i nekoliko fotografija gdje pokazao da su se počastili pićem u avionu. 

Foto: Instagram
Sličnu fotografiju pulske Arene na svojem Instagram Storyju objavila je i njegova djevojka Sofia. 

Inače, Truice je isto reper i glazbeni producent te je surađivao s brojnim glazbenicima poput američkog repera Mikea G-a, a njegova vrijednost procijenjena je na pola milijuna dolara. Dodajmo da Truice svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti, a i na društvenim mrežama, gdje ga prati 50.000 ljudi, rijetko objavljuje fotografije.

Podsjetimo, Dr. Dre ima sedmero djece, a njegov sin Andre Young Jr nađen je mrtav u kolovozu 2009. godine u svojoj kući u Woodlands Hillsu. Truiceovi otac i majka Nicole razveli su se prije dvije godine, a mediji su tada pisali da je to jedan od financijski najtežih razvoda. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.