ROBERT IRWIN

Sin Lovca na krokodile objavio fotografiju koja je sve raznježila: 'O moj bože'

Foto: Screenshot
Sin Lovca na krokodile objavio fotografiju koja je sve raznježila: 'O moj bože'
15.02.2020.
u 21:00
Njegove pratitelje fotografija je odmah podsjetila na pokojnog Stevea, koji se nekoliko godina prije fotografirao u gotovo istoj pozi.
Pogledaj originalni članak

Robert Irwin, 16-godišnji sin tragično preminulog lovca na krokodile Stevea Irwina na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se grli s mladom koalom. Njegove pratitelje fotografija je odmah podsjetila na pokojnog Stevea, koji se nekoliko godina prije fotografirao u gotovo istoj pozi. 

- O moj bože, ovdje si isti otac! Odrasla sam gledajući ga i pomogao mi je da zavolim sve životinje, čak i kada nisu mekane - bio je jedan od komentara dok je druga pratiteljica napisala kako je fotografiju morala pogledati više puta jer je mislila da je na njoj Robertov otac. 

- Jako sličiš na njega. Znam da je jako ponosan na tebe, ostatak svijeta zasigurno jest, poručila mu je, dok su mu ostali  pisali da "Steveova ostavština živi s njim".

Podsjetimo, Steve Irwin je preminuo u rujnu 2006. godine, u dobi od samo 44 godine, nakon što ga je raža ubola u prsa. Bilo je to za vrijeme snimanja dokumentarca "Najopasnije životinje u oceanu", u Batt Reffeu u Queenslandu, u Australiji.

Robert je tada imao samo tri godine, a s majkom teri i pet godina starijom sestrom Bindi nastavio je očevim stopama u pomaganju životinjama. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.