ne može bez djece

Sin mora uvijek biti s Céline Dion pa školu pohađa na Skypeu

Foto: Pixsell
Sin mora uvijek biti s Céline Dion pa školu pohađa na Skypeu
07.10.2011.
u 19:00
– Kad je u Vegasu, lekcije savladava preko Skypea, gdje komunicira s tutorom. Cijenim to što njegova škola prihvaća modernu tehnologiju te tako Rene-Charlesu omogućuje da ne zaostaje za drugima – izjavila je pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Kanadska glazbena diva Céline Dion ne voli se odvajati od svoje djece, desetogodišnjeg Rene-Carlesa i 11-mjesečnih blizanaca Eddyja i Nelsona. Upravo zbog toga starije dijete nastavu prati, dok majka nastupa u Las Vegasu, preko računalnog programa Skype!

– Kad je u Vegasu, lekcije savladava preko Skypea, gdje komunicira s tutorom. Cijenim to što njegova škola prihvaća modernu tehnologiju te tako Rene-Charlesu omogućuje da ne zaostaje za drugima – izjavila je pjevačica i dodala da nije nimalo lako, uz karijeru, podizati troje djece.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Aahz
Aahz
11:50 09.10.2011.

\".......i dodala da nije nimalo lako, uz karijeru, podizati troje djece.\" Pa da, kad moraš birat između novca kojeg imaš ionako previše i djece, uvijek izabereš novac. I onda se čude kad nakon 20 godina odgoje socijalno neprilagođenog alkoholičara i narkomana....