RIJETKO GA VIĐAMO

Sin Slavena Bilića gaji rokerski imidž poput oca i ljubi lijepu manekenku

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Slaven Bilić prati utakmicu HNK Šibenik protiv NK Lokomotiva
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Split: Bili?a u hotelu posjetili k?er i sin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Slaven Bilić prati utakmicu HNK Šibenik protiv NK Lokomotiva
Foto: Facebook
Leo Bilić
20.03.2022.
u 09:00
Leo je prijašnjih godina punio novinske stupce i portale zbog navodne veze s Laurom Jurčević, kćeri bivšeg reprezentativca i trenera Dinama Nikole Jurčevića, a sada je u vezi s manekenkom Lućanom Mirko
Pogledaj originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić (53) prije nekoliko dana pojavio se na tribinama stadiona u Šibeniku u društvu svog sina Lea (26), kojeg rijetko viđamo u javnosti. 

Leo je najstariji od Bilićevih petero djece i dobio ga je u braku s prvom suprugom, pravnicom Andrijanom, za koju se oženio 1993. godine, a zajedno su dobili i kćer Alanu. Slaven i Andrijana razveli su se 2007., a on je godinu dana nakon razvoda pronašao sreću s Riječankom Ivanom Đeldum koja je od njega mlađa 15 godina. Zajedno su dobili tri kćeri.

Foto: Facebook
Leo Bilić

Leo je prijašnjih godina punio novinske stupce i portale zbog navodne veze s Laurom Jurčević, kćeri bivšeg reprezentativca i trenera Dinama Nikole Jurčevića, a sada je navodno u vezi s manekenkom Lućanom Mirko. 

Bilićev sin je posljednjih mjeseci počeo gajiti rokerski imidž baš kao i njegov otac, koji je svirao gitaru u grupama Newera i Rawbau. Bivši hrvatski izbornik nedavno je napustio Kinu, a nije tajna da voli englesku ligu u kojoj je sudjelovao i kao igrač i kao trener, pa se sve češće priča o njegovom povratku na Otok. 

VIDEO: Pogledajte nastup grupe Silente s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.