Sinead O’Connor

Sinead O’Connor: Nije mi žao što sam objavila da se želim ubiti

Foto: Pixsell
Sinead O’Connor: Nije mi žao što sam objavila da se želim ubiti
17.09.2011.
u 17:30
Pjevačica je u teškoj depresiji otkako se rastala u travnju i opet se odala alkoholu.
Pogledaj originalni članak

Prijatelji Sinead O’Connor zvali su policiju kada su na njenom Twitteru pročitali kako se želi ubiti.– Voljela bih da sam sada mrtva. Nema nade. U svakom slučaju ako netko zna kako da se ubijem a da moja djeca to ne saznaju nek mi javi. Iako su svi mislili da si je pjevačica oduzela život, ona se danas javila na svom Twitter profilu.

- Nije mi žao što sam napisala. To je bio poziv u pomoć i primila sam pomoć tako da se sve skupa isplatilo. Ne sramim se što me nečiji postupci prema meni mogu natjerati da počnem razmišljati o samoubojstvu. Ista sam kao i svi drugi na ovom svijetu i slobodna sam reagirati na koji god način želim - kazala je Sinead O’Connor i  dodala da ju je na takvo razmišljanje ponukalo mišljenje drugih koji smatraju da je luda.

Podsjetimo, otkako se u travnju rastala u teškoj je depresiji i opet se odala alkoholu. Osim suicidalnih poruka preko ove društvene mreže tražila je i novog partnera, tada je napisala kako bi njen novi prijatelj trebao biti slijep da bi pomislio kako je lijepa. Nekada popularna pjevačica majka je četvero djece u dobi od 4 do 24 godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

GA
galicije
09:52 18.09.2011.

samo neka izabere pravi naćin suicida da je ne bi spasili kao ono slućajno_niko nema pravo da se mješa u tvoj život kao i želje_treba postati kladionićarska meta da vidimo kakv odnos bi bio?

AU
autoritet
22:02 17.09.2011.

Eto, trganje papine slike i nije joj donijelo sreću Isprazan, besmislen život nije lako živjeti

SC
scary
07:46 18.09.2011.

pitanje kako da se ubije bez da joj to djeca saznaju postavila je na twitteru?