Premijera

Singlom 'Samo ti, samo ja' Buđenje otvara novo poglavlje

Foto: Promo
Buđenje
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Buđenje u Kerempuhu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Buđenje u Kerempuhu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Buđenje u Kerempuhu
06.03.2017.
u 19:05
"Samo ti, samo ja" prvi je autorski singl poslije objave albuma "Ljubav nema pravila" na kojem se nalaze brojni hitovi Buđenja iz posljednjih nekoliko godina.
Pogledaj originalni članak

Nakon dva objavljena albuma protekle godine, "Ljubav nema pravila" i "Live at Kerempuh", grupa Buđenje otvara novo poglavlje singlom "Samo ti, samo ja" koji bend predstavlja u modernom, rasplesanom ritmu. Autor pjesme je Darko Bakić, produkciju i ovog puta potpisuje Igor Ivanović, a zarazni groove idealan je za proljetno "razbuđivanje"!

Novi singl dobio je i sjajan video spot, a da sve ostane u bendu, pobrinuo se Igor Ivanović, koji se, uz audio produkciju, pobrinuo i za cijelu video priču, od ideje do realizacije. Režiju i montažu Igor potpisuje zajedno sa Sandrom Mihaljević, a video spot zanimljiva je priča o petorici članova benda i jednoj djevojci koja se odluči na lov i to – polaroid fotoaparatom!

"Samo ti, samo ja" prvi je autorski singl poslije objave albuma "Ljubav nema pravila" na kojem se nalaze brojni hitovi Buđenja iz posljednjih nekoliko godina. Nakon novogodišnjeg nastupa u Splitu, bend se povukao u studio odakle najavljuju rad na novim pjesmama.

"Novim singlom napravili smo ono što se od bendova i ne očekuje često, a to je evolucija u zvuku i pristupu. Inspirirali su nas prvaci plesne glazbe poput Nile Rodgersa i njegovih brojnih nasljednika. Vjerujem da će se pjesma svidjeti svima onima koji nas prate već 15 godina, a nadam se i da ćemo uspjeti privući još pokoji par ušiju", izjavio je Darko Bakić.

Singl "Samo ti, samo ja" imao je sjajan start na radijskim postajama širom Hrvatske proteklog tjedna, a njime Buđenje najavljuje plodno razdoblje pred njima te jedno posebno iznenađenje koje će ih smjestiti na međunarodnu mapu pop scene!

 

>>Buđenje spotom 'Pusti' predstavlja album 'Live in Kerempuh'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.