VEČERA ZA 5

Sjećate li je se? Sudjelovala je u 'Ljubav je na selu', a Ksenija sada stiže u ovaj show

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.10.2024.
u 14:00
Drugi dan kandidate će ugostiti Ksenija Menkovska (58), mentorica estradnog pjevanja, koju gledatelji pamte iz showa 'Ljubav je na selu'. Pedesetosmogodišnja frizerka po struci preferira jednostavnu hranu te bosansku i makedonsku kuhinju.
Pogledaj originalni članak

Ovaj tjedan 'Večera za 5' stiže u Osijek i okolicu. Prvi dan će kuhati Antonio Kovačević koji će u Črnkovcima ugostiti Kseniju Menkovsku, Ružu Sekeraš, Damira Harkanovca i Mladena Glavaša. Šumarski tehničar po struci Antonio Kovačević (34) prijavio se u 'Večeru za 5' kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće. Najdraža mu je slavonska hrana, a najdraže jelo kotlovina. Za sebe bi rekao da je jednostavna osoba, da nije kritičar i da voli sve što vole mladi, u slobodno vrijeme se bavi nogometom, a voli i otići na Dravu s društvom.

Drugi dan kandidate će ugostiti Ksenija Menkovska (58), mentorica estradnog pjevanja, koju gledatelji pamte iz showa 'Ljubav je na selu'. Pedesetosmogodišnja frizerka po struci preferira jednostavnu hranu te bosansku i makedonsku kuhinju. Smatra da joj je najveća vrlina u kuhanju brzina koju je morala steći kako bi uz posao i četvero djece stigla sve odraditi, a kao manu je izdvojila to da nekada previše začini hranu.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Nina Slišković
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Građevinski radnik Damir Harkanovac (36) kuhat će treći dan osječkog tjedna 'Večere za 5'. U show se prijavio jer voli kuhati i želi upoznati nove ljude. Za sebe kaže da je smirena i komunikativna osoba koja voli timski rad. Obožava domaću kuhinju, a jelo koje najčešće sprema, ujedno i njemu omiljeno, je čobanac.

Četvrti dan za svoje protukandidate kuhat će Mladen Glavaš (43). Mladen, po struci vozač, bavi se restauracijom i prodajom antikviteta, a u show se prijavio jer voli izazove, komunikativan je i voli se družiti. On također preferira domaću i tradicionalnu kuhinju i najčešće priprema čobanac.

Osječki tjedan zatvorit će najstarija kandidatkinja – osamdesetogodišnja Ruža Sekeraš. Ruža je komunikativna i aktivna, voli zabave i fešte i aktivna je u domu za umirovljenike, u kojem i živi. Voli vrtlariti i raditi kolače, a u show se prijavila na nagovor snahe, ali i kako bi upoznala nove ljude, družila se i kuhala za druge.

Tko će se iskazati kao najbolja kuharica ili kuhar osječkog tjedna 'Večere za 5' – pratite na RTL-u od ponedjeljka do petka od 17.50! Epizode su dostupne i dan ranije na platformi Voyo.

VIDEO Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.