DANIEL DAVIS

Sjećate li se batlera Nilesa iz 'Dadilje'? Danas ima 78 godina i ne biste ga prepoznali

Foto: Screenshot
Niles
Foto: Profimedia
Daniel Davis
Foto: Screenshot
Niles
Foto: Facebook
Dadilja Fran Fine
Foto: Facebook
Dadilja Fran Fine
Foto: Facebook
Dadilja Fran Fine
10.10.2024.
u 21:00
Premda je Niles u seriji bio Britanac ovaj glumac rođeni je Amerikanac. Također se pojavio u seriji 'Gotham', 'Ružnoj Betty' te popularnoj seriji 'Crna lista'. Osim pojavljivanja na televiziji svoju strast za glumom pokazao je na kazališnim daskama Broadwaya
Pogledaj originalni članak

Kultna serija "Dadilja" prošle godine proslavila je 30. obljetnicu od početka prikazivanja, a njezina magija nastavlja zahvaćati nove generacije publike pred malim ekranima. Većina originalne glumačke postave i danas je na ovaj ili onaj način aktivna u očima javnosti. Glavni idejni tvorac projekta bila je Fran Drescher (66) zajedno sa svojim tadašnjim suprugom Peterom Marcom Jacobsonom (66).

Jedan od glavnih likova koji su nas nasmijavali bio je i sarkaatični batler Niles.  kojeg je glumio Daniel Davis (78). Premda je Niles u seriji bio Britanac ovaj glumac rođeni je Amerikanac. Također se pojavio u seriji 'Gotham', 'Ružnoj Betty' te popularnoj seriji 'Crna lista'. Osim pojavljivanja na televiziji svoju strast za glumom pokazao je na kazališnim daskama Broadwaya.

Foto: Profimedia
Daniel Davis

 Američki glumac sada ima 78 godina, pustio je bradu i potpuno je sijed te se rijetko pojavljuje na javnim događanjima. Posljednju ulogu imao je u novoj seriji Elsbeth u kojoj glumi doktora Yablonskog. 

Inače, od 1980. godine u braku je sa suprugom Marciom, a zajedno imaju troje djece.

Glumac Charles Shaughnessy koji je utjelovio Maxwella Sheffielda prije nekoliko godina je u razgovoru za People otkrio zanimljive činjenice koje su se događale iza kamera. Kćeri popularnog glumca Jenny i Maddy danas su odrasle, a kao male pratile su seriju te ih je posebno ljutio njegov odnos s dadiljom Fran Fin, koju je glumila Fran Drescher. Shaughnessy je ispričao kako su one posebno burno reagirale na njihove bliske scene.  "Jednog dana sam se vratio kući, a moja Maddy je bila poprilično uzrujana. Ona je te večeri gledala epizodu i rekla: 'Tata, nemoj više ljubiti tu djevojku!' Nije joj se nimalo sviđala ta kemija između Fran i Maxwella", ispričao je britanski glumac. 

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Kate Middleton sve je iznenadila neočekivanim pojavljivanjem u javnosti sa suprugom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Profimedia
Foto: Kensington palace screenshot
Foto: Kensington palace screenshot
Foto: Kensington palace screenshot

Glumac je govorio i o mogućnosti da se ekipa popularne serije ponovno sastane. "Ponovno okupljanje bilo bi baš zabavno, ali teško je jer ljudi sada još gledaju 'Dadilju', koja ima 30 godina, a mi više tako ne izgledamo. Ja sam puno stariji. Puno je i Fran starija. Djeca su starija. Tu istu priču bi bilo lijepo stvoriti, no vjerojatno nije moguće. Taj vlak je otišao. Ne možete ponovno stvoriti tu čaroliju. Pomoću nekih elemenata možete stvoriti nešto drugo, ali to neće biti ono što je bilo izvorno. No ako netko smisli i ponudi mi da ponovno budem Maxwell Sheffield, bit će mi drago", priznao je glumac. 

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.