Privukla je pažnju

Sjećate li se nje? Samra iz showa "Gospodin savršeni" raspametila pratitelje novom objavom

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
04.09.2021.
u 21:00
Samara u showu nije pronašla srodnu dušu, ali je zato pronašla nove prijateljice, a svojom iskrenošću i samopouzdanjem osvojila je gledatelje.
Pogledaj originalni članak

Bivša natjecateljica showa "Gospodin savršeni" Samra Čataković ponovno je privukla pozornost pratitelja. Samra je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezin preplanuli ten i obline, a nije otkrila gdje provodi godišnji odmor ni tko joj je društvo.

Samara u showu nije pronašla srodnu dušu, ali je zato pronašla nove prijateljice, a svojom iskrenošću i samopouzdanjem osvojila je gledatelje.

Fotografiju možete pogledati na RTL.hr.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena. Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru. Velika sam ljubiteljica životinja i vegetarijanka koja od kućnih ljubimaca ima psa, dvije mačke i vranu- otkrila je Samara prije uslaka u showu, a tada je otkrila i da je odlučila upisati medicomi jer joj se to činilo kao najteži fakultet.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:40 04.09.2021.

Raspametila budale