duga potraga

Sjećate se Nevenke iz Ljubavi na selu? Napokon je došao njezin najsretniji dan

Foto: RTL
Sjećate se Nevenke iz Ljubavi na selu? Napokon je došao njezin najsretniji dan
10.04.2017.
u 21:34
Simpatična Splićanka u zadnje dvije sezone emisije „Ljubav je na selu“ postala je prava zvijezda
Pogledaj originalni članak

Nakon duge potrage za pravom ljubavi, bivša natjecateljica showa „Ljubav je na selu“, popularna Nevenka Bekavac, nakon skoro dvije godine veze, udala se u Sinju danas poslijepodne, piše rtl.

Uporna Neve nakon duge potrage za pravom ljubavi izrekla je sudbonosno "da" svom odabraniku, Sinjaninu Zvoni Petričeviću, s kojim je u vezi već dvije godine.

„Odlučili smo da vjenčanje bude skromno, a kuma mi je Vita Maslačak! Nadam se da ću imati dug i uspješan brak“ – samo za RTL otkrila je Nevenka Bekavac koja je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu.

Par se vjenčao kod matičara.

Simpatična Splićanka u zadnje dvije sezone emisije „Ljubav je na selu“ postala je prava zvijezda, a svi su je zapamtili po njezinom neuspješnom traženju dečka. Ipak, popularna Neve uspjela je naći ljubav mimo RTL-ovih kamera.

Našoj Nevi želimo sve najbolje u bračnim vodama, a svim kandidatima, ali i gledateljima emisije "Ljubav je na selu" ovo je samo još jedna potvrda da ljubav uvijek nađe svoj put!

>> Nevenka Bekavac slomila je srce Žigi, a sad se vraća u show

>> Nova sezona "Ljubav je na selu": Ženu traže lola, kauboj i moderni Tarzan

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
rikavac
22:37 10.04.2017.

e sad mi je lakse zabrinuo sam se bio sad se mogu mirno zivjet jer se Nevenka napokon udala.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:57 11.04.2017.

2 godine u vezi a prijavljuje se u poljoprivredni show za ženidbu/udaju?!? Ova je gora od likova iz Jerry Springer show-a. "Simpatična"?!? Koliko moram popiti da bi tako nešto rekao...

AD
adler77
06:36 11.04.2017.

hehe