sirove strasti

Sjećate se poljupca Britney i Madonne? A sad pogledajte ovaj sočni muški poljubac

Foto: Youtube
Muški poljubac
Foto: Youtube
Muški poljubac
20.02.2014.
u 11:04
Usne su sinoć spojili James Corden i Nick Grimshaw i to na dodjeli Brit Awardsa u Londonu
Pogledaj originalni članak

Svima je u pamćenju ostao poljubac posrnule pop princeze Britney Spears i pop kraljice Madonne na dodjeli MTV-jevih nagrada prije koju godinu (OK, ugurala se i Christina Aguilerea..)  no to nije ništa u usporedbi sa sočnim muškim poljupcem!

Usne su sinoć spojili James Corden i Nick Grimshaw i to na dodjeli Brit Awardsa  u Londonu. Nije im to ipak prvi put da razmjenjuju nježnosti!

DJ Radija 1 Grimshaw bio je prezenter za najbolju međunarodnu žensku pjevačicu. Razgovarajući s domaćinom ceremonije Cordenom zaveo ga je riječima: Prošle godine malo smo se mazili (ovaj mu je sjedio u krilu, op.a). Nadam se da ćemo se sad ispipati gdje treba. Cordenu nije dugo trebalo. Prišao je Grimshawu i sočno ga cmoknuo!

>>Zamolio zaštitara za prvi poljubac pa dobio neočekivani odgovor

>>Mislite da ne griješe? Ovo je sedam pogrešaka koje muškarci rade u krevetu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KV
kvatrić
12:07 20.02.2014.

A što komentirati kad se komentirati ne smije? Osim ako komentiranje nije podobno. Dakle, u jednoumlju i totalitarizmu u kojem živimo, ovakav terorizam se smije samo hvaliti. Svaki kritički komentar se briše. Kao što ću ja sad prvo dobiti upozorenje da psujem ili vrijeđam?! A onda će me blokirati na dva ili više dana (bar se odmorim od boleština). I upravo je to demo(n)kracija po mjeri gay terorista sa slike.

IM
imajeric
12:45 20.02.2014.

Fuuuj!

Avatar NikadRobom
NikadRobom
12:40 20.02.2014.

Masoni nemilice provode svoj naum...