Prljavi veš

Slavica je Berniea tukla i ucijenila ga trudnoćom kako bi je oženio

Foto: Pixsell
Slavica je Berniea tukla i ucijenila ga trudnoćom kako bi je oženio
13.02.2011.
u 21:28
"Nisam anđeo" knjiga je autora Toma Bowena u kojoj donosi nepoznate detalje o braku između šefa Formule 1 i riječanke Slavice Radić.
Pogledaj originalni članak

Tom Bowen napisao je knjigu “Nisam anđeo” o životu glavog čovjeka Formule 1, Berniea Ecclestonea u kojoj donosi nepoznate detalje o njegovom braku sa Slavicom Radić. Kada je upoznao Rječanku Slavicu, Bernie je bio u vezi sa Tuanom Tan kojoj je u svibnju 1984. u suzama rekao kako se mora oženiti Slavicom jer je trudna i prijeti mu kako će dijete odvesti u Hrvatsku ako je ne oženi. Autor tvrdi kako je Slavica bila i nasilna prema svom 28 godina starije suprugu. Jednom prilikom tako ga je udarila dok su se vozili u automobilu uz povike kako je manijak jer vozi prebrzo. Dijelove iz knjige prenosi Daily Mail, a cijeli tekst možete pročitati ovdje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

JS
ja sam gladan
21:52 13.02.2011.

E moj Berni, kaj ti misliš da bi vlahinjica tebi \"dala\" zbog tvoje ljepote? Sve ti je to računica. Tako nešto je ona dugo planirala. Budi sretan kaj nisi slučajno pal na nož. Lova,lova je u pitanju.

JA
jankoprekobrda
22:27 13.02.2011.

Samo treba pitati rijecane njene generacije pa ce se mocvi pisati mnogo o njenom kriminalnom zivotu, prostitutke i kradljivice po trgovinama, vise piuta zatvarana u Italiji. I kako je ona namijestena i podmetnuta londonskom ciganu Berniju.

IM
immortella
22:34 13.02.2011.

svaka žena bi izudarala muža manijaka koji vozi prebrzo, pogotovo ako su joj u autu i djeca! dakle, bravo slavice!!! i ja bih to učinila.