neprepoznatljiva

Slavna glazbenica iznenadila obožavatelje izgledom: 'Je li to stvarno ona, što joj se dogodilo?'

Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
Gwen Stefani na dodjeli američkih nagrada
Foto: Instagram
Gwen Stefani
Foto: USA TODAY Sports
Gwen i Blake
Foto: PA/Pixsell
Glamour Women of the Year Awards - Los Angeles Gwen Stefani attending the Glamour Women of the Year Awards in Los Angeles Chase Rollins Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Instagram Gwen Stefani
Foto: Instagram
Instagram Gwen Stefani
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
13.09.2022.
u 07:00
Već se godinama govori o njezinom ''vječno mladom izgledu'' koji je predmet brojnih nagađanja tijekom godina, no Gwen Stefani nikada nije javno govorila o mogućim estetskim zahvatima.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Gwen Stefani (52) gostovala je u emisiji Setha Meyersa i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Popularna glazbenica koja iza sebe ima 30 godina karijere i brojne hitove sada je iznenadila novim izgledom. Gwen je u gostovanju ponajviše pričala o popularnoj televizijskom natjecanju ''The Voice'', no obožavatelje više zanimaju detalji njene transformacije.

-Je li to ozbiljno ona?- samo je jedan od brojnih komentara ispod video isječka koji je podijeljen na društvenim mrežama.

-Izgleda potpuno drugačije- komentirao je jedan korisnik dok je drugi dodao kako je ''doslovno neprepoznatljiva''.

''Cijeli život sam njezin obožavatelj, ali nisam je prepoznao'', ''Tako sam zbunjen'', ''Nikad ne bih pogodio da je ovo Gwen Stefani da nisu napisali, ''Što joj se dogodilo'', pisali su u komentarima.

Već se godinama govori o njezinom ''vječno mladom izgledu'' koji je predmet brojnih nagađanja tijekom godina, no Gwen nikada nije javno govorila o mogućim estetskim zahvatima. Inače, kada je 2016. godina gostovala u popularnom ''Carpool Karaoke'' kod voditelja Jamesa Cordena kazala je kako je tajna njenog mladolikog izgleda veza sa sadašnjim suprugom, country glazbenikom Blakeom Sheltonom.

Podsjetimo, Stefani je karijeru započela u bendu No Doubt te postala ikona popularne kulture, a samostalnu karijeru započela je 2004. godine. Također, pokrenula je i svoju liniju kozmetike te modnu liniju. 

Inače, obožavatelji već više od pet godina čekaju novi album, a kako je otkrila u nedavnom intervjuu mogli bi se načekati. Naime, za vrijeme lockdowna napisala je preko 30 pjesama, no priznala je kako niti prema jednoj nije osjećala strast pa je odlučila da će novi album još malo pričekati, a ona je svoju energiju usmjerila na brak s glazbenikom za kojeg se udala prošle godine na intimnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano na Sheltonovu ranču u Oklahomi, gdje je on već sagradio kapelicu kako bi se u njoj obvezao na vječnu ljubav s pjevačicom. Zajedno su od 2015. godine, a Blake je odlično prihvatio i pjevačičinu djecu – Kingstona, Zumu i Apolla.

U vrijeme kad su se upoznali, oboje su bili tek razvedeni. U srpnju 2015. godine Shelton se razveo od supruge Mirande Lambert nakon četiri godine braka. Nekoliko tjedana kasnije Stefani je šokirala obožavatelje viješću da se razvodi od glazbenika Gavina Rossdalea nakon 13 godina braka. 

Gwen je nakon dugotrajne borbe početkom 2021. godine uspjela poništiti brak s Gavinom Rossdaleom, koji ju je prevario s dadiljom, a dozvolu za razvod dobila je čak i od Vatikana. Pjevačica je više puta naglasila kako joj je vjera izrazito važna u životu, pa joj je ova rastava koju je podržao i vatikanski tribunal pomogla da napokon iza sebe ostavi mučno razdoblje.  

VIDEO Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.