NIKKIE DE JOING

Slavna influencerica odustala od Eurovizije: 'Očekivala sam da će sve biti drukčije'

Foto: Guerin Charles/ABACA
U New Yorku održana Met Gala, najglamuroznija modna no? u godini
Foto: Utrecht Robin/ABACA
Rotterdam: Generalna proba Eurosong
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Nikkie de Jager
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
11.05.2024.
u 21:51
- Čitati bodove nbizozemskog žirija bilo bi ostvarenje sna. Kako bilo, ovaj trenutak nije za distrakciju od zadataka: čitanja bodova. Što god odlučila napraviti večeras  - pojaviti se, dati izjavu, ili se uopće ne pojaviti, ne mislim da bih napravila pravu stvar, rekla je Nikkie
Pogledaj originalni članak

Nakon što je finski glazbenik Kaarija odustao od čitanja bodova žirija njegove zemlje na večerašnjoj Euroviziji, isto je objavila i Nikkie de Jager, nizozemska influencerica, koja je vodila Euroviziju u Rotterdamu prije tri godine. 

- Čitati bodove nizozemskog žirija bilo bi ostvarenje sna. Kako bilo, ovaj trenutak nije za distrakciju od zadataka: čitanja bodova. Što god odlučila napraviti večeras  - pojaviti se, dati izjavu, ili se uopće ne pojaviti, ne mislim da bih napravila pravu stvar. 

Foto: Instagram

Zbog toga sam, nakon razgovora s našom nacionalnom TV kućom odlučila da ne čitam bodove večeras. Zahvalna sam na podršci i slobodi da donesem ovu odluku. Poput mnogih drugih očekivala sam da će večeras biti nešto potpuno drukčije. Nadajmo se kako će nas u budućnosti glazba zaista ujediniti, napisala je Nikkie. Nakon nje na Instagramu se oglasila i nizozemska TV kuća i objavila kako za njih večeras nitko neće čitati bodove. 

Podsjetimo, Nikkie na Instagramu prati više od 20 milijuna ljudi. Prije četiri godine je u YouTubeu videu objavila kako je rođena kao muškarac. Naime, netko ju je ucjenjivao, a ona je odlučila sve sama priznati.

- Kad sam bila mala, shvatila san da sam se rodila u pogrešnom tijelu, što znači da sam transrodna osoba - kazala je Nikkie. Dodala je i da se rodila kao muško no uvijek se identificirala kao žena, pa čak i na svojim početcima na YouTubeu kada je imala samo 14 godina. Tada je već počela piti supresore hormona i do 19. godine je završila svoj put. Ipak, ucjena nije jedina trauma koju je Nikkie doživjela. Njezin mlađi brat Mikai preminuo je 2018. godine. Kada je imao samo 13 godina bio mu je dijagnosticiran mu je rak limfnih čvorova.

VIDEO: Numerologinja otkriva kakva budućnost očekuje Baby Lasagnu nakon Eurovizije

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.