svi u šoku

Slavni glumac i maneken poginuo u bizarnoj nesreći!

Foto: Facebook
Slavni glumac i maneken poginuo u bizarnoj nesreći!
19.01.2015.
u 18:05
Američki glumac i model Greg Plitt poginuo je tijekom snimanja reklame za proteinski shake na željezničkoj stanici kada je na njega naletio vlak
Pogledaj originalni članak

Američki glumac i model Greg Plitt poginuo je tijekom snimanja reklame za proteinski shake na željezničkoj stanici kada je na njega naletio vlak.

Svi su ostali šokirani bizarnom smrću 37-godišnjeg Grega. Svjedok koji je bio na mjestu tragedije rekao je kako je Plitt bio teško uočljiv jer je bio obučen u crno te da vjerojatno nije vidio vlak koji mu je dolazio ususret jer je svojim mobitelom nešto snimao, piše USA Today.

Krasio je brojne naslovnice, a glumio i uz Matta Damona u filmu "The Good Shepard" te u četvrtom nastavku filma "Terminator".

 

>>Otišla na liposukciju da se riješi napasnog kirurga pa preminula

>>Tijelo nestale meksičke glumice pronađeno nakon godinu dana u spremniku za vodu stambenog kompleksa

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

ZE
zelenakrava
18:23 19.01.2015.

Prije nekih 48 godina slično je skončao i Zbignew Zibulsky,poljski glumac,najpoznatiji po ulozi u filmi Pepeo i dijamanti Andreja Wajde. Na kolodvoru u Lodzu na njega je naletio vlak.Navodno su ga zvali istočnim Jamesom Deanom.Mladi u Poljskoj pokušavali su ga imitirati noseći zatamnjena naočale.

Avatar Honduras
Honduras
18:51 19.01.2015.

slavni glumac Greg Plitt??? pa onda je i moja baba slavna...

TO
tolitol
21:54 19.01.2015.

"Svi u šoku", "slavni glumac", "glumio u četvrtom nastavku filma Terminator". Čovjek bi pomislio da se radi o holivudskoj A zvijezdi. No istina je, a dovoljno je samo pročitati njegovu stranicu na wikipediji, da je doista glumio u Terminatoru. Doduše, ako ste film gledali, niste ga mogli vidjeti jer su njegove scene završile u "deleted scenes". Dakle, sljedeći put kad pročitate članak u Večernjem, dragi čitatelji, provjerite u wikipediji. Daleko je informativnija i, očito, manje sklona natezanju istine.