skuplja sponzore

Slavni glumac nerođenom sinu otvorio Instagram profil, obožavatelji uzrujani

Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.03.2019.
u 12:56
Djetetu su već odabrali ime,  zvat će se Karan, a glumac je rekao i da je sinu otvorio bankovni račun na koji je položio više od dva milijuna kuna.
Pogledaj originalni članak

Burak Özçivit, turski glumac najpoznatiji po ulozi Bali-bega u megapopularnoj sapunici "Sulejman Veličanstveni" uskoro će postati otac, a svojem je sinu već otvorio Instagram profil. 

Taj potez uzrujao je mnoge obožavatelje koji su ljutito komentirali kako je taj njegov potez bolestan. Nije im se svidjelo ni to što profil nerođenog djeteta ima već 79 tisuća pratitelja, jer misle da će to Burak koristiti kako bi prikupio sponzore koji će plaćati kako bi se oglašavali na njegovom profilu.

 

Njegova supruga Fahriye Evcen i on prvo dijete očekuju u travnju, a odlučili su i doznati spol te su objavili da je riječ o dječaku.

Djetetu su već odabrali ime. Zvat će se Karan, a glumac je rekao i da je sinu otvorio bankovni račun na koji je položio više od dva milijuna kuna.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PR
PrimoracRi
13:49 05.03.2019.

Burak ima buru va glave.

DA
DarthVader
17:57 05.03.2019.

Haha, slavni glumac.

Avatar Kaladin
Kaladin
13:36 05.03.2019.

Hahaha "obožavatelji uzrujani" hahah a daj si nađite život!