snoop dogg

Slavni reper shrvan zbog gubitka majke, brojnim objavama rastužio fanove: 'Majko, hvala ti'

Foto: profimedia
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
Snoop Dogg
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
Snoop Dog
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
snoop dogg
Foto: REUTERS
Snoop Dogg dobio je svoju zvijezdu na 'Stazi slavnih'
Foto: REUTERS
Snoop Dogg dobio je svoju zvijezdu na 'Stazi slavnih'
Foto: Dalibor Urukalovic/24sata
25.10.2021.
u 13:08
Početkom godine hospitalizirana je iz još neotkrivenih razloga, a reper je tada fanove zamolio da mu šalju dobre vibracije.
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni reper Snoop Dogg (50) na društvenim mrežama je podijelio emotivnu posvetu svojoj majci Beverly Tate koja je izgubila život u nedjelju u svojoj 70. godini života. Početkom godine hospitalizirana je iz još neotkrivenih razloga, a reper je tada fanove zamolio da mu šalju dobre vibracije. 

"Hvala ti Bože što si mi dao anđela za majku. Majko, hvala ti na svemu”, emotivno je napisao reper u više objava koje je podijelio.  Zamolio ih je za molitvu, a isto je učinio i njegov otac Varnell.

Inače, nakon hospitalizacije, reper je s fanovima dijelio nove informacije o njezinom zdravlju pa je tako podijelio i kada je otvorila oči, no ni tada nije precizirao od čega boluje. Tada je s još dvojicom braće posjetio majku i objavio njezinu pomalo šokantnu fotografiju iz bolničkog kreveta u kojemu leži u nesvjesnom stanju priključena na aparate dok u ruci drži plišanu igračku. Utučeni reper milovao ju je po licu, a sve nade polagao je u vjeru. 

Mediji pišu kako uzrok smrti još nije otkriven. 

Slavni reper puno je puta naglašavao kako upravo majci pripisuje sve svoje dobre osobine, a čak ga je ona i potaknula da se javno ispriča Gayle King zbog njegovih komentara u odgovoru na njezinu primjedbu oko Kobea Bryanta prošle godine. Podsjetimo, reper je prije dvije godine doživio još jedan enormni gubitak. Naime, treće dijete njegovog najstarijeg sina Cordea Broadusa preminulo je samo deset dana nakon rođenja.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.