Pravi čestitari!

Slavni Sean Connery stiže na rođendansko slavlje u Beograd

Slavni Sean Connery stiže na rođendansko slavlje u Beograd
17.04.2010.
u 15:12
Slavni James Bond još nije u Beogradu samo zbog nevolja u zračnom prometu. Glumac stiže na rođendansko slavlje kneginje Ire od Fürstenberga koja svoj 70. rođendan slavi u domu daljnjih rođaka, Aleksandra i Katarine Karađorđević.
Pogledaj originalni članak

Sean Connery, legendarni glumac i proslavljeni James Bond, posjetit će tijekom vikenda Beograd. Točnije, još nije tamo samo zbog nevolja u zračnom prometu. Glumac stiže na rođendansko slavlje kneginje Ire od Fürstenberga koja svoj 70. rođendan slavi u domu daljnjih rođaka, Aleksandra i Katarine Karađorđević. Njegov najavljeni prekjučerašnji dolazak spriječio je oblak vulkanske prašine.

Izvor blizak organizatorima proslave otkrio je da će Sean stići čim se normalizira stanje u zračnom prometu. Na rođendan plemkinje Ire pozvana je krema europskog plemstva te mnogi umjetnici i poslovni ljudi iz Srbije i Europe. Connery je navodno planirao posjetiti Beograd još prije mjesec dana, no to je odgodio. Sada će, osim prijateljičina rođendana, posjetiti i prijatelja Ralpha Fiennessa koji upravo u Srbiji snima film “Koriolan”, modernu inačicu Shakespearova djela. Lokacije filma vezane su uglavnom uz Beograd.

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ČO
čombe
12:00 19.04.2010.

E ima bre da 007 ugoste i rasolom počaste sve u šesnaest ...