Lijepa Kaja

Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom pohvalila se vitkom linijom dva mjeseca nakon poroda

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram
Kaja Vidmar
Foto: Instagram screenshot
09.06.2022.
u 21:45
Kaja je nedavno je otkrila ime kćerkice zajedničkom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama. Pozirale su identičnom žutim haljinama nedaleko od Ljubljane, a uz objavu je kratko dodala emotikon žutog srca te značajno napisala 'Viktorija'.
Pogledaj originalni članak

Slovenska manekenka i dizajnerica sa španjolskom adresom, Kaja Vidmar koju već neko vrijeme povezuju s nogometašem Šimom Vrsaljkom na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i pohvalila se vitkom figurom samo dva mjeseca nakon poroda, a za svoj izgled dobila komplimente. ''Kako si divna'', ''Predivna'', ''Lijepa'', ''Ljepotica'', pisali su pratitelji.

Inače, lijepa Kaja nedavno je otkrila ime kćerkice zajedničkom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama. Pozirale su identičnom žutim haljinama nedaleko od Ljubljane, a uz objavu je kratko dodala emotikon žutog srca te značajno napisala 'Viktorija'.

Slovenka je na Uskrs je otkrila da je rodila svoje prvo dijete. S malenom je do sada objavila nekoliko fotografija, a bebi je svaki put sakrila lice.

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.

- On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu – napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet nije otkrila.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Žuti
Žuti
22:29 09.06.2022.

Žene koje si uzmu vitku liniju kao prioritet uvijek će to postići. Većina regularnih žena to ostavi kao zadnji prioritet.