IMA MIŠIĆE I NOVU FRIZURU

Slovi za najseksi glumicu današnjice, a na fotografijama sa snimanja novog filma mnogima je neprepoznatljiva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
FILE PHOTO: Premiere of the film "Immaculate" in Los Angeles
Foto: Aude Guerrucci/REUTERS
35th annual GLAAD Media Awards, in Beverly Hills
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
The 49th People's Choice Awards takes place in Santa Monica
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
96th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: Instagram
17.10.2024.
u 13:00
Sydney Sweeney na Instagramu je objavila fotografije sa snimanja novog filma u kojem će utjeloviti boksačicu Christy Martin
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Sydney Sweeney objavila je na Instagramu fotografije iza kulisa svog nadolazećeg filma o boksačkoj legendi Christy Martin. Rodom iz Mullensa iz Zapadne Virginije Martin je postala prva boksačica koja je primljena u klasu Nevada Boxing Hall of Fame 2016. i International Boxing Hall of Fame. U svibnju je Sweeney, poznata po ulogama u seriji "Euforija" i filmu "Anyone but You" izjavila za Deadline da se želi vratiti u ring, trenirati i transformirati svoje tijelo. Pet mjeseci kasnije, 27-godišnjakinja otkrila je javnosti na Instagramu da će utjeloviti slavnu boksačicu.

"Pa proširila se vijest o ovome, pa evo vam mali uvid iza kulisa filma na kojem upravo radim. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci bila sam zaokupljena treninzima kako bi se što bolje pripremila utjeloviti ovu nevjerojatnu ženu. Ona je istinska šampionka koja je vodila bitke unutar i izvan ringa.”, napisala je Sydney uz fotografije koje je objavila na Instagramu. Sydney, koja slovi za jednu oa najseksi glumica današnjice, na fotografijama je pokazala veliku transformaciju i pokazala je kako su joj mišićave ruke i kako joj frizura izgleda sasvim drugačije.

VEZANI ČLANCI

sve objavila na mrežama

VIDEO Djevojka Liama Paynea ranije je napustila Argentinu, zbog toga su je napali obožavatelji: 'On je bio sam?'

Njegova djevojka prije dva dana javila se na TikToku i pokazala kako napušta Južnu Ameriku. Kate se javila iz taksija te otkrila da se vraća na Floridu. "Volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na istom mjestu", rekla je u uvodu, a kasnije govorila o letu. Osim toga, istaknula je da u Argentini provela dva tjedna iako je trebala biti samo 5 dana, a dodala je i da je neke svoje stvari ostavila Liamu. "Tako sam sretna što sam došla kući", istaknula je na kraju i dodala koliko se veselila.

U samo nekoliko sati od objave ovih fotografija na Instagramu je dobila preko 1,2 milijuna lajkova i brojne komentare obožavatelja. - Jedva čekam vidjeti film. Slutim nominaciju za Oscara. Kakvi mišići. Pretvorila se u Super Sweeney - bio je dio komentara, dok drugi dio obožavatelja nije bio oduševljen ovom transformacijom. - Stvarno je ne želim vidjeti ovakvu. Ti si prekrasna, zašto je od toga trebaš bježati? Zašto ovo Hollywood radi od zvijezda? - bili su drugi komentari ispod fotografija. 

Christy Martin američka je profesionalna boksačica koja se natjecala od 1989. do 2012. godine. Karijeru je započela boreći se na natjecanjima “Toughwoman” i osvojila tri uzastopna naslova. Zatim je počela trenirati s boksačkim trenerom Jimom Martinom, koji joj je postao suprug 1991. godine. Martin drži rekord od 49 pobjeda, 7 poraza i 3 remija uz 31 pobjedu nokautom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.