London Calling

Smijeh u Lisinskom: Prema Hallu nastao je Moe iz Simpsona, a Bryony radi kabaret

Foto: Promo
lisinski se smije
Foto: Promo
lisinski se smije
Foto: Promo
lisinski se smije
01.12.2013.
u 14:23
Rich Hall često u svojim stand up nastupima ne štedi poznate, na tapeti su mu se tako našli Bill Gates, za kojeg se pitao zašto se nikad ne smije uz sve silne milijune koja ima, Kanye West, Tom Cruise i brojni drugi
Pogledaj originalni članak

Kremu britanske komičarske scene Dvorana Vatroslav Lisinski ugostit će 7. i 8. prosinca na međunarodnom festivalu komedije „London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“. Uz pomoć Nina Bantića, novinara koji živi u Londonu, a u Zagrebu je bio poznatiji kao član Zločeste djece Radija 101, ove su nas godine već nasmijali legendarni Eddie Izzard i Dylan Moran, a sada je taj posao pripao Richu Hallu, Seannu Walshu, Johnu Gorillou, Dani Alexander, Javieru Jarquinu i Bryonyi Kimmingsi.

Šale spomenutih komičara britanski mediji uvijek rado koriste, pogotovo kada se komičari šale na račun poznatih osoba. Rich Hall često u svojim stand up nastupima ne štedi poznate, na tapeti su mu se tako našli Bill Gates, za kojeg se pitao zašto se nikad ne smije uz sve silne milijune koja ima, Kanye West, Tom Cruise i brojni drugi. Zanimljivo je da je Hall bio inspiracija za lik konobara Moea iz popularnih “Simpsona”.

– Kad sam vidio Moea, pomislio sam kako mi nalikuje i pretpostavio sam da je napravljen po meni jer sam dosta radio s Georgeom Meyerom, koji je pisao scenarij za Simpsone, a poslije mi je moje sumnje potvrdio i tvorac Simpsona Matt Groening – kazao je Rich.

Zanimljiv show donosi i Bryony Kimmings, koja se kabaretskom predstavom Sex idiot sasvim ogoljela pred publikom. Bryony je kreativna i koketira s monodramom, kabaretom, glazbom, zvukovnim instalacijama i uvijek propituje događaje oko sebe. Njezina predstava “7 dana pijana” izazvala je veliko zanimanje u Britaniji jer je surađivala sa znanstvenicima kako bi otkrila kako alkohol utječe na njezin humor, a nedavno je napravila i predstavu u kojoj glumi s devetogodišnjom nećakinjom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.