to ju ne ometa

Snježana Mehun pozirala u prozirnom ogrtaču pa pokazala uvredljivu poruku koju je dobila od hejtera

Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.07.2021.
u 17:30
Poznata poduzetnica i modna dizajnerica javila se iz svoje hotelske sobe u Barceloni gdje je opušteno pozirala svom zaručniku Franzu.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica Snježana Mehun (50) uživa sa zaručnikom Franzom Schillingerom po Europi, a svoje doživljaje s putovanja često dijeli na društvenim mrežama. No, ovaj put je pokazala i drugu stranu medalje pa je tako podijelila hejtersku poruku koju je dobila od jednog profila koji joj se prvo javio s upitom za suradnju. Međutim, nakon što mu Snježana nije odgovorila, uputio joj je uvredljivu poruku.

"Instagram je čudo", napisala je Snježana uz poruku koju je dobila. 

Foto: Instagram

Snježana se nedavno oglasila na Instagramu u prozirnom kaftanu iz hotelske sobe u Barceloni. Za fotografiju na kojoj pozira s izbačenom nogom zaslužan je njen zaručnik. 

'Guten morgen. Iza mog kaftana skrivena je divna gotička crkva jer meni kao gostu hotela uvijek je bitan pogled, a ovaj pogled oduzima dah. Opsjednuta sam starim crkvama, tvrđavama, dvorcima... Kao pasionirani student arheologije to mi je velika strast. Ipak, fotograf Franz Schillinger nije procijenio da je to u ovom kadru važno tako da ste ostali uskraćeni za tu divotu! Ja, ganz genau. On je očito procijenio da selo bez crkve i žena bez... Nastavite sami', napisala je Mehun. 

Fotografija je za par sati skupila gotovo 300 lajkova, a pratitelji su zadovoljni pogledom koji vide.  'Što jest, jest, lijep pogled', jedan je od komentara pratitelja. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, poduzetnica koja stoji iza modnog brenda Duchess udat će se za svojeg zaručnika ovoga ljeta na jednom privatnom otoku na Jadranu. 

'Htjeli smo da vjenčanje bude povezano s onime čime se Franz bavi, a i smatramo da je hrvatska obala jedinstvena. Na jelovniku će biti mediteranski specijaliteti, a glazba će zbog gostiju iz inozemstva biti i domaća i strana. Franz još traži bijelo odijelo, koje će vjerojatno kupiti u Beču jer ga nismo uspjeli pronaći u Veneciji, a vjenčanica mi se već izrađuje. Prema mojim uputama će je napraviti Tin Brišar, dizajner za Duchess, a bit će bijela i asimetrična Imat će otvoreniji dekolte, korzetirani struk i lagani sirena kroj. Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin će napraviti i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja.', ispričala je tada Snježana.

Foto: Instagram
VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar prahrvat
prahrvat
17:49 11.07.2021.

puno je članaka o ovoj gospođi, ako smijem primijetiti. Zašto?

Avatar B.Geserit
B.Geserit
18:02 11.07.2021.

Ona kroz pogled na svoje dupe i cice reklamira pogled na crkvu?! Ono kad si bludnica u duši....

MA
Majkomoja
21:50 11.07.2021.

Kako se ono zove njen zanat?