Anđela i Nađa Đorđević

Šokantan preokret! Otac otkrio da su pronađene srpske influencerice: 'Napustile su me, imali smo probleme'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.10.2022.
u 20:45
Sada se Zoran Đorđević opet obratio pratiteljima i otkrio je da kćeri Anđela i Nađa, YouTuberice koje imaju gotovo milijun pratitelja na svom kanalu, i supruga nisu nestale, već da su ga odlučile napustiti.
Pogledaj originalni članak

Zoran Đorđević, otac youtuberica Anđele i Nađe Đorđević koje prati gotovo milijun ljudi na njihovom kanalu 'Andjela & Nadja' zaprepastio je mnoge kada je objavio video na YouTubeu i otkrio da su nestale. Osim influencerica, tvrdi, nestala je i njihova majka, njegova supruga Tina, ali i nećakinja Marija koja s njima dijeli dom. 

Sada se Zoran opet obratio pratiteljima i otkrio je da kćeri i supruga nisu nestale, već da su ga odlučile napustiti

- Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka obitelj, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam s njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu ih dobiti. Pokušao sam i preko njihovih prijatelja da ih pronađem, ali su isključile lokaciju - rekao je Đorđević.

- Rekle su da su žive i zdrave, ali da ne žele više živjeti sa mnom. Nisam imao što reći, tražio sam ih... Molim Boga da su žive i zdrave, a to što ne žele živjeti sa mnom nema veze. Zašto je to tako ne znam, proći će vrijeme, valjda će se javiti - dodao je.

Podsjetimo, influencerice su nestale jučer, a otac je sve otkrio u YouTube videu. 

- Već nekoliko sati ne znam gdje mi se nalazi obitelj. Anđela je u Parizu. U šest sati je Tina izašla sa Marijom prošetati psa. Ni Nađa se ne javlja - rekao je Zoran Đorđević.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Idler
Idler
22:18 18.10.2022.

Super, nek je sam stetno skončalo, nemrem dočekat kaj bude Spasoje Tanasković objavil nakon kaj je njegva Dara prešla vu kupovinu pa svrnula kod Dragojla, drugara iz mladosti, a ak vas gdo priupita vu Dragojla je velka ki.....

ST
Stvarnost
20:55 18.10.2022.

Koga bre briga za njih vis da i otac oce da postane influenser

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:17 18.10.2022.

Koja besplatna reklama,ovo je granica genijalnosti i ludila