Novi projekt za šarmantnu bjelovarčanku

Sonja Kovač postaje dio glumačke postave u Najboljim godinama

Foto: Arhiva VL-a
Sonja Kovač postaje dio glumačke postave u Najboljim godinama
06.12.2009.
u 00:00
– Mogu vam potvrditi da nakon Nove godine počinjem raditi na seriji Nove TV “Najbolje godine”. Iznimno sam zadovoljna što sam dobila priliku raditi s ovako kvalitetnom ekipom glumaca koja nastupa u seriji.
Pogledaj originalni članak

Frano Lasić i Mario Valentić u zagrebačkom lounge baru People’s pokazali su da još postoje kavaliri. U petak navečer, kada se održavao party Chivasa, damama su darivali cvijeće i pripaljivali cigarete. Među brojnim pripadnicama ljepšeg spola nisu mogli zaobići ni Sonju Kovač koja je uživala u pratnji svoga dečka Marka Sekulića.

– Da, istina je, dobre sam volje, osobito kad sam okružena brojnim džentlmenima – ispričala nam je Sonja i otkrila da je razlog njezina dobrog raspoloženja i najnoviji uspjeh na poslovnom planu.

– Mogu vam potvrditi da nakon Nove godine počinjem raditi na seriji Nove TV “Najbolje godine”. Iznimno sam zadovoljna što sam dobila priliku raditi s ovako kvalitetnom ekipom glumaca koja nastupa u seriji. To mi je veliko zadovoljstvo nakon rada na humorističnim serijama poput “Zauvijek susjedi” i “Bračne vode”. Imam priliku predstaviti se u dramskoj seriji koja ima sjajnu gledanost i dobro kotira kod publike. Veselim se ovom velikom izazovu koji smatram velikim iskorakom u svojoj karijeri – rekla nam je 25-godišnja Bjelovarčanka.

Kroza smijeh nam je potvrdila da su točne priče kako joj dečko kupuje seksi rublje, doduše priznao joj je da je detaljno opiše prodavačicama pa mu one pomognu pri izboru. Manekenka koja ima i pjevačkih ambicija danas će voljenoga Marka iznenaditi i velikim darom za blagdan svetoga Nikole, no o čemu je riječ nije htjela reći ni Marku koji ju je svakodnevno molio da mu to otkrije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.