zablistala je

Sonja Kovač u Beogradu se pojavila u modnoj kombinaciji od oko 40.000 kuna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Sonja Kovač i Paula Jeričević odjenule slične haljine za Story Hall of Fame
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Promocija parfema Creed Wind Flowers parfemske kuće The House of Creed
15.06.2022.
u 08:42
Pokazala je to i na jednom eventu u Beogradu za koji je odlučila odjenuti zanimljivu modnu kombinaciju. Naime, Sonja je na predstavljanje parfema došla u satenskom kompletu u crnoj boji.
Pogledaj originalni članak

Sonja Kovač jedna je od najpraćenijih domaćih Influencerica, a za to je zaslužna i činjenica da prati modne trendove. Pokazala je to i na jednom eventu u Beogradu za koji je odlučila odjenuti zanimljivu modnu kombinaciju.

 

Naime, Sonja je na predstavljanje parfema došla u satenskom kompletu u crnoj boji. Komplet podsjeća na pidžamu te je pravi hit među trendseterica. Odjevnu kombinaciju upotpunila je i upečatljivim, ali i skupim detaljima.

Foto: Nordstrom

Riječ je o cipelama brenda Bottega Veneta koje na jednoj poznatoj on-line shopping destinaciji koštaju čak 13.474 kuna, dok je torbica brenda Prada još skuplja, a Sonja je za nju trebala izdvojiti čak 26.569 kuna.

Foto: Prada

Iako je ljubitelji mode mogu pogledati na Pradinoj stanici na webu - ona trenutačno više nije dostupna za kupnju. 

Inače, Sonja je poznata kao velika ljubiteljica mode, a sa svojim pratiteljima često dijeli svoje ''ulove'' i svjetske modne trendove. Tako je nedavno pokazala neobičan plavi topić ispod kojeg nije nosila ništa, pa su pratitelji mogli vidjeti njen trbuh i gole grudi.  Uz topić, Kovač je odjenula i poderane traperice, a pratitelje je pitala hoće li se usuditi nositi ovaj top, za koji je ona uvjerena da će biti pravi ljetni hit.  Iako se mnogima svidjela ova modna kombinacija, neki pratitelji nisu bili previše zadovoljni njenim izborom.  ''Pomalo degutantno…'', jedan je od komentara pratitelja, dok se druga pratiteljica brzo nadovezala: 'Očajno, ovo je krajnji neukus''. 

Podsjetimo, Sonja se zaručila u ožujku na Maldivima, gdje je otputovala kako bi proslavila desetu godišnjicu veze sa svojim dečkom Goranom Mandićem. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. Dodajmo da influencericu prati više od 500.000 ljudi na Instagramu te da je par nedavno uselio u zajednički stan, ali i da su zajedno proputovali mnoga mjesta.

VIDEO Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina!

rijetko daje intervjue

Ivan Huljić: Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize

Proteklih mjeseci Ivan Huljić u tišini je sa svojim suradnicima pripremao novi glazbeni festival Fusion World Music Festival na kojem obnaša ulogu umjetničkog direktora. Na festivalu, koji će premijeru imati već ovo ljeto u Splitu, nastupit će najveće domaće i regionalne glazbene zvijezde, a tim povodom Ivan je pristao na razgovor u kojem je osim o glazbi i velikim planovima progovorio i o privatnom životu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mudlin
Mudlin
17:34 15.06.2022.

Kaj mislite da je ova bila u Budimpešti, jel bi ovi to objavili?

Avatar Zbregov
Zbregov
09:56 15.06.2022.

influenseri prije svega žive u 40 kvadrata i varaju vas fejk glamurom!