BIG BROTHER

Soraja jednog stanara glavne kuće pogodila "otrovnom strijelom"

Foto: Screenshot
Soraja jednog stanara glavne kuće pogodila "otrovnom strijelom"
22.03.2011.
u 13:08
U utorak ujutro Bih Brother je u ispovjedaonicu pozvao Soraju koja je, zajedno s Draganom, provela više od sat vremena u kupaonici šminkajući se! Rekao joj je da ima 90 minuta da odluči koga će iz glavne kuće pogoditi "otrovna strijela"
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u petak zaplesali sentiš i šaputali najavljujući tako prvi romansu ovogodišnjeg Big Brothera, Marijana i Nemeš u ponedjeljak navečer nastavili su svoje intimno druženje.

Marijana je iskoristila priliku da s Nemešom započne razgovor o njihovu odnosu. Požalila mu se da joj je žao što ranije nije ušla u Big Brother kuću, kad je bila mlađa, jer zna da bi tada bila slobodnija u svemu. Kad su završili razgovor, Marijana je odlučila “proganjati” Nemeša koji je prvo suptilno, a onda sve agresivnije počeo bježati od nje po kući.

U isto vrijeme, Mila je otkrila Nikoli da ispod suknje ne nosi donje rublje.

U utorak ujutro Big Brother je u ispovjedaonicu pozvao Soraju koja je, zajedno s Draganom, provela više od sat vremena u kupaonici šminkajući se! Rekao joj je da ima 90 minuta da odluči koga će iz glavne kuće pogoditi "otrovna strijela". Stanari u glavnoj kući u isto su vrijeme dobili obavijest da će Soraja nekoga pogoditi "otrovnom strijelom" pa su međusobno počeli pričati tko bi to, ovaj put, mogao biti.

Također, Big Brother je Radašinu u ispovjedaonici dao tajni zadatak za njega i Tamaru – moraju stanarima na smetlištu poslati čips i indijske oraščiće. Tamara je pokušala doznati imaju li indijskih oraščića u kući, no objasnili su joj da im je budžet premali kako bi si takvo što mogli priuštiti.

Na dvorištu su se na istoj ležaljci odmarali Lester i Mila. Najednom je došla Tamara i Lester je svu pažnju preusmjerio na nju! Čim se Tamara malo odmaknula od njih, Mila je Lesteru šapnula da se prestane upucavati drugim djevojkama.

Nemeš je u blagovaonici za stolom pričao Marijani sinoćnji san. Marijanu je zanimalo je li sanjao nju, na što je on kategorički rekao da nije. Objasnio joj je da je sanjao da je vlasnik španjolske hacijende.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

MA
majorglory86
14:28 22.03.2011.

ček malo, šta nije \"otrovna strela\"?

DU
Deleted user
14:38 22.03.2011.

Sada sve prevedite na Srpski. Tako da i manjine razumiju što bre pišete.

CI
cicibela
14:09 22.03.2011.

Bolesno društvo ima bolesne medije, bolesnu politiku, bolesnu zabavu... Globalistička totalitarna ideologija je već uvela Big Brother infrastrukturu za nadzor i kontrolu stanovništva diljem EU i Amerike. Pa su tako svaka ulica i selo, a pogotovo gradovi, premreženi video nadzorom. Globalistički diktatori smatraju da građane (opasno krdo) treba kontrolirati svake sekunde 24 sata dnevno. TV emisije ovog tipa služe za privikavanje, pa onda i prihvaćanje diktatorske kontrole kao normalnog stila življenja. Bolesno i gadljivo.