Preokret

Soraja završila na otpadu, a u Big Brother kuću ušla nova stanarka

Foto: ''
Soraja završila na otpadu, a u Big Brother kuću ušla nova stanarka
20.03.2011.
u 22:16
Nakon što su za ispadanje nominirani Ema, Soraja i George, Big Brother je odluku o tome tko napušta kuću prepustio stanarima otpada
Pogledaj originalni članak

Iako se očekivalo da će ovu nedjelju netko od stanara zauvijek napustiti Big Brother kuću, ili barem otpad, to se nije dogodilo. Nakon što su za ispadanje nominirani Ema, Soraja i George, Big Brother je odluku o tome tko napušta kuću prepustio stanarima otpada. Kako im je obećao da će onaj koji ispadne doći k njima, svi su se odmah složili da će učiniti uslugu Dušku i izabrati Soraju, njegovu tihu patnju. Nakon što je Soraja napustila BB kuću i spustila se u otpad, u kuću je ušla nova stanrka 23-godišnja promoterka iz Beograda Tamara. Big Brother se odlučio na još jedno iznenađenje, pa je na otpad poslao još jednog stanara, ali nije otkrio jegov identitet.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar kelt
kelt
23:57 20.03.2011.

Joj alternativac, ne laži. Gledaš BB jer ova ženska ima velike sise.

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
07:29 21.03.2011.

Puko Sam od smijeha kad su u prvom i jedinom bb kojeg cu gledat, kad je rekla djubriste za otpad

OB
-obrisani-
23:07 20.03.2011.

izgleda da se svi srame komentirati BB, tj. priznati da gledaju to smece :-) No ja po prvi puta gledam BB i moram priznati da me super zabavlja. naravno ne ona klasicna, dosadna, nemastovita i bez pravog duha glavna kuca, vec otpad. Otpad je genijalna ideja, a odluka da u njoj zavrsi Duško (legenda) jos bolja ideja. E sad da u taj otpad odlukom boga BB zavrsi Soraja je fantasticno rjesenje. Kako je odmah lako pristala da bude sluskinja HAHAHAH. U svakom slucaju Dusko ni po koju cijenu nesmije napustiti kucu jer bi gledanost sigurno pala za 99% ;-) Sad ce biti svasta za polgedati hahaha. E da, zasto nije moguce negdje gledati LIVE prenos iz kuce a ne samo sazetke dana???? ( ajmeee sram me to uopce reci al bas sam se navukao na mastovitost BB :))))