DUBROAVČKI ZIMSKI FESTIVAL

Spektakularan doček Nove godine na Stradunu uz nastup senzacionalnog Zucchera

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
17.10.2024.
u 11:34
U svojoj dugoj karijeri, Zucchero se može pohvaliti s više od 60 milijuna prodanih albuma, kao i velikim glazbenim suradnjama s brojnim svjetskim zvijezdama
Pogledaj originalni članak

Pravu glazbenu senzaciju priređuje ovogodišnji, 11. po redu Dubrovački zimski festival! Talijanski rock glazbenik Adelmo Fornaciari, poznatiji kao Zucchero, uz Tonija Cetinskog uvest će Dubrovčane i goste u novu 2025. godinu! Nastup slavnog talijanskog glazbenika poznatog po hitovima Baila (Sexy Thing) i Senza una donna, svakako je kruna ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.

U svojoj dugoj karijeri, Zucchero se može pohvaliti s više od 60 milijuna prodanih albuma, kao i velikim glazbenim suradnjama s brojnim svjetskim zvijezdama, kao što su Eric Clapton, Bryan Adams, Sheryl Crow, Tom Jones, Scorpions, Bono, Sting, Ray Charles, Joe Cocker, Elvis Costello, Miles Davis, Luciano Pavarotti, Ennio Morricone, Andrea Bocelli, Iggy Pop i brojni drugi.  Nastupao je na 5 kontinenata, 69 država i 650 gradova, a sad stiže i u Dubrovnik!

“Sretni smo da možemo sudjelovati u sjajnom novogodišnjem programu i vjerujem da će domaća ali i inozemna publika uživati u ovom glazbenom spektaklu!” – rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije. Bogat glazbeni, zabavni, gastronomski i dječji program očekuje sve posjetitelje Dubrovnika na ovogodišnjem 11. izdanju Dubrovačkog zimskog festivala od 30. studenog do 6. siječnja 2025., kad će cijeli grad sjajiti u blagdanskom ruhu.

Završne pripreme su u tijeku, dok promocija festivala već kreće, s ciljem privlačenja Dubrovčana i gostiju u grad pod Srđem, tijekom cijeloga prosinca. Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Dubrovačke ljetne igre u suradnji s kulturnim ustanovama i javnim poduzećima pripremaju široki spektar događanja za građane i posjetitelje svih uzrasta. Ovogodišnji, jedanaesti Dubrovački zimski festival čeka vas u punom sjaju!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.