3,2,1 KUHAJ

Špičeku prekipjelo: 'Dokle ćemo slušati da neke stvari radite prvi put?!'

Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
30.10.2017.
u 23:35
Dakle, kada ćemo u 50. epizodi imati boškarina, vi ćete reći da se s time prvi put susrećete, OSIM što ste ga već kuhali u 33. epizodi… Ja bih vas, kada se čisti cima od krumpira, za kaznu poveo sa sobom da ekološki, ručno mičete krumpirove zlatice s listova“, ljutito je komentirao Špiček
Pogledaj originalni članak

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u ponedjeljak navečer kuhali su s nepoznatim istarskim namirnicama i stoga ne čudi da njihova kulinarska remek-djela od boškarina nisu zadovoljila istančane ukuse stručnog žirija!

Na setu RTL-ovog omiljenog showa natjecatelji su prošli kroz još jedan zahtjevan kulinarski test – pripremu ukusnih jela od istarskih i dalmatinskih namirnica. Silvijana i Marica te Morana i Domagoj nisu imali većih problema s tartufima i tartufatom, što su i pokazali pozitivni komentari te vrlo visoke ocjene članova žirija. Dok su ova dva para dobila osmice i devetke, Tihana i Nikola te Andrej i Marijan nisu bili te sreće jer se njihova glavna namirnica, bravetina, nije osjetila u jelima.

Najlošije su ocjene dobili slavonski parovi koji su se tijekom cijele epizode borili s kuhanjem jela od boškarina. Bada i Toca odlučili su spojiti boškarina s fužima, a Anto i Antionio s krafama, tradicionalnim istarskim prilozima od domaće tjestenine koju nikada u životu nisu vidjeli, kupili niti kuhali kod kuće. Naravno da se konačni izgledi njihovih tanjura nisu svidjeli žiriju jer je prilog popio sav umak, a boškarin bio „tra-gi-čno žilav“.

I dok je Mateja Domitrović Sabo pokušavala ohrabriti parove govoreći kako im je jelo ispalo solidno s obzirom da su ga pripremali prvi put, Tomislavu Špičeku počela je para izlaziti na uši.

„Dokle ćemo slušati da neke stvari radite prvi put? Dakle, kada ćemo u 50. epizodi imati boškarina, vi ćete reći da se s time prvi put susrećete, OSIM što ste ga već kuhali u 33. epizodi… Ja bih vas, kada se čisti cima od krumpira, za kaznu poveo sa sobom da ekološki, ručno mičete krumpirove zlatice s listova“, ljutito je komentirao Špiček Antino i Antonijevo jelo prije nego li je okrenuo mršavu četvorku na kuhači.

Za žiri više nema mjesta pošalicama i puštanju kroz iglene uši. Sve oštriji komentari i objektivnije ocjene odvojit će one parove kojima je kuhanje na setu showa još uvijek šala od onih koji razmišljaju o naslovu najboljih kuhara amatera. Već sutra kuhaju se nova tradicionalna jela u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od 21:10 na RTL-u!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:32 31.10.2017.

Presmiješno; pa producenti valjda znaju traže li i koju razinu predznanja od natjecatelja. Slažem se da je odlično da ljudi i kuhaju i čuju za namirnice drugih regija jer je žalosno kako malo znamo jedni o drugima; o narječjima, jelima, običajima...Dakle, ako producenti znaju koju razinu znanja i vještina traže - neka biraju takve kandidate.

IM
Immanuell
03:00 31.10.2017.

Ma...... To je postalo iživljavanje, od natjecatelja se traže reference kao da su kuhari de luxe netom izašli iz Waldorf Astorije...... Koji je smisao tražiti od nekoga tko nikad nije ni vidio, kamoli čuo ili pripremao neku namirnicu, da je pripremi na uhodani način po trediciji nekog kraja?! Takvi bizarni zahtjevi bez mozga u firmama npr. uglavnom dolaze od članova jedne stranke zaposlenih da se zadovolji kvota zna se kojeg utjecaja....... Tamo gdje su oni stolovali tvrtke više ne postoje ili su u teškoj gabuli.