Potrebna joj je pomoć

Splićanka Ksenija iz 'Ljubav je na selu' u teškoj je financijskoj situaciji i zdravlje joj je narušeno

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
24.09.2023.
u 20:00
Plaćala sam 200 kuna stan, sada bih trebala 800. A mirovina mi je niti 1200 kuna. I ovako nemam za lijekove, ispričala je Ksenija koju grad Split želi preseliti u manji stan te bi joj povećali najam
Pogledaj originalni članak

Splićanka Ksenija, koju su RTL-ovi gledatelji upoznali u showu "Ljubav je na selu" zadnje tri godine se suočila s brojnim zdravstvenim problemima, a sada grad Split traži da se iz gradskog stana u kojem živi i koji plaća 200 kuna, preseli u manji stan te joj se povećava i cijena najma. 

 - Ovdje je moj život. Plaćala sam 200 kuna stan, sada bih trebala 800. A mirovina mi je niti 1200 kuna. I ovako nemam za lijekove. Zvala sam i zvala, pisala sam dopise, molila da me primi gradonačelnik, samo da mu kažem što mi je, da me ne diraju u ovakvom stanju, ali ne mogu doći do njega. Ne znam što će biti - ispričala je Ksenija u razgovoru za Dalmatinski portal. Zbog brojnih tegoba s crijevima, astme i Sjögrenovog sindroma trebala bi biti i na posebnom režimu prehrane, a financijski joj je to teško, a pogotovo sada kada bi trebala plaćati skuplji najam.

VEZANI ČLANCI

sjećate li se nje?

Zbog teške dijagnoze nekoć prekrasna glumica danas više ne izgleda ovako, za probleme krivi i lijekove

Svjetsku je slavu stekla nakon filma 'Tjelesna strast' 1981. godine, a nakon toga zaredala je i druge filmske uspješnice poput 'Lova na zeleni dijamant' i 'Dragulja s Nila'. Na vrhuncu karijere suočila se i s zdravstvenim problemima o kojima tada nije željela govoriti. Naime, početkom 90-ih dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj liječnici rekli da više neće moći hodati.

Zahvalila se u razgovoru liječnici obiteljske medicine dr. Jadranki Radman i sestri Duški Radanović, kao i osoblju Hitnog internog prijema i doktoru iz privatne poliklinike koji joj nije naplatio pregled. Slaba i iscrpljena bolesti zamolila je samo Hitnu da joj i dalje dolazi na poziv.  - Sramota me je što tražim pomoć, sram, sram - kroz suze je rekla. Dobri ljudi joj rado pomognu i kupe hranu kao i jedan svećenik, ali nema dovoljno financijskih sredstava za kupovinu lijekova, a svakako joj je potreban i novi štednjak jer ovaj koji sada ima je star i ne radi kako treba.

GALERIJA Upoznajte nove farmere showa "Ljubav je na selu": Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće 

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Ksenija je tri puta sudjelovala u showu "Ljubav je na selu", a zadnji put je to bilo 2019. godine i tada je isticala kako je još uvijek u potrazi za skromnim kavalirom dobrog srca i smislom za humor. Iza sebe, rekla je tada, ima nekoliko propalih veza i brak.
- Bila sam u braku samo godinu dana i drago mi je što sam iz toga izašla i idemo dalje - rekla je Ksenija tada. Borila se za farmera Marka i otkrila je tom prilikom kako ga namjerava osvojiti.   - Neću ga osvajati izgledom, nego kvalitetama: svojim radom, dokazat ću mu da sam dobra osoba, poštena i da imam dobre namjere - kazala je prije četiri godine Splićanka.

VIDEO Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji je prije šest godina izgubio borbu s rakom

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
racman
22:33 24.09.2023.

Tužno i pretužno.