Sporan kninski nastu

Srbi prozvali Rozgu jer je 'slavila zločin nad Srbima'

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Srbi prozvali Rozgu jer je 'slavila zločin nad Srbima'
07.08.2013.
u 16:53
Mediji iz Srbije žestoko su se obrušili na Jelenu Rozgu zbog njezine odluke da nastupa na ovogodišnjoj proslavi Oluje u Kninu.
Pogledaj originalni članak

Mediji iz Srbije žestoko su se obrušili na Jelenu Rozgu zbog njezine odluke da nastupa na ovogodišnjoj proslavi Oluje u Kninu. Postupak atraktivne Splićanke nazvali su licemjernim.

''Naime, hrvatska pjevačica Jelena Rozga i Oliver Dragojević pjevali su na Trgu Oluja u Kninu u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, kao i 18 godina od ulaska hrvatske vojske u taj grad, iz kojeg su prethodno protjerani svi Srbi, a veliki broj je ubijen'', piše Alo.rs.

Srbi navode kako je Jelena, za razliku od principijelnog Dragojevića, u Beogradu samo protekle godine nastupila triput te pjevala na brojnim tamošnjim manifestacijama. Godine 2011., navodi Alo, triput je napunila Sava centar.

Rozga je vrlo čest gost istih tih Srba te u ovdašnjim klubovima gostuje u prosjeku jednom u tri mjeseca, a cijene njezinih nastupa kreću se, neslužbeno, između 5.000 i 10.000 eura. Osim Rozge, susjedi su prozvali i Ninu Badrić jer je na Twitteru podržala Markača i Gotovinu, nazvavši je ''osvjedočenim domoljubom''.

>>Tako to radi Jele: Rozga zablistala u minici na Trgu Oluje

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.