odmor pod suncem

Srna s obitelji uživa u tropskim krajevima

Foto: Instagram
darijo srna
Foto: Instagram
darijo srna
Foto: Instagram
darijo srna
30.12.2013.
u 13:04
Iako u Hrvatskoj ne vladaju zimske temperature, nogometaš Darijo Srna svoju je suprugu Mirelu Forić i kći Kasju odveo u toplije krajeve
Pogledaj originalni članak

Iako u Hrvatskoj ne vladaju zimske temperature, nogometaš Darijo Srna svoju je suprugu Mirelu Forić i kći Kasju odveo u toplije krajeve.

Mlada obitelj uživa u pješčanim plažama i suncu, a Mirela Forić Srna na svom je Instagramu uz objavljene fotografije pokazala koliko se veseli uz potpis: "Napokon odmor".

Obitelj Srna tradicionalno u ovom razdoblju putuje u topla područja, pa su prijašnjih godina tako posjetili St. Barts.

>>Darijo Srna uživa na rajskom Hvaru sa suprugom i kćeri

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SC
schteff
13:11 31.12.2013.

zašto se ne napiše gdje je to ? ovako je tkvz. vijest glupa da ne može bit gluplja !

SO
SOHO_
21:44 31.12.2013.

Nije sporno što čovjek uživa u svojim parama, ali mi je smiješno kad njegova žena (koja najvjerojatnije ništa u životu ne radi), napiše: Napokon odmor! Ono, čemu izigravanje paćenice...?

MA
mare0801
15:11 01.01.2014.

pa radi ona ,ima neki modni blog ili nešto slično.Ta Forićka nije navodno sponzoruša,nego high društvo zagrebačko,pa svršila fakultete i fakultete,da bi se bavila čime?Modom, A ne kužim ove nogometaše.Koliko iskompleksiran moraš biti da oženiš takvu fashion lutkicu,koja će se igrati tvojim novcima,pa će prvo biti modna kreatorica,pa će otvoriti restoran,pa će malo unutrašnji dizajn,pa će ovo,pa će ono,kao L.Boban,npr.A mater im je ribala podove za minimalac,a ćaća derao prekovremene da bi sin provincijalac postao nogometaš.I onda dovede ovakvu doma.