U 50. GODINI

Srpski glumac tragično preminuo u Beogradu, godinama se borio s depresijom

Foto: Screenshot
Bojan Lazarov
Foto: Screenshot
Bojan Lazarov
Foto: Screenshot
Bojan Lazarov
10.04.2022.
u 14:56
Lazarov je mnogima poznat po ulogama u Klopci, Beogradskom fantomu, Mirisu kiše na Balkanu, Istini i lažima, Tajnama vinove loze, Crvenom mesecu i Vikendu sa ćaletom. Iza sebe ostavio je desetke uloga u kazalištu i na filmu
Pogledaj originalni članak

Srpski kazališni, filmski i televizijski glumac Bojan Lazarov tragično je preminuo u dobi od 50 godina. Tužna vijest objavljena je na Twitteru Jugoslavenskog dramskog kazališta.

"Danas je u Beogradu preminuo Bojan Lazarov. Diplomirao je glumu na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Bora Draškovića. Od 1996. godine igrao je u kazalištu, na filmu i televiziji. Bio je stalni član Malog kazališta Duško Radović".

Lazarov je mnogima poznat po ulogama u Klopci, Beogradskom fantomu, Mirisu kiše na Balkanu, Istini i lažima, Tajnama vinove loze, Crvenom mesecu i Vikendu sa ćaletom. Iza sebe ostavio je desetke uloga u kazalištu i na filmu.

Od 1996. godine glumio je u kazalištu, na filmu i na televiziji. Bio je stalni član Malog kazališta "Duško Radović", a također je bio u ansamblu Narodnog kazališta u Somboru. Igrao je i na sceni Jugoslovenskog dramskog kazališta u Beogradu.

Kako piše Blic, glumac se godinama borio se depresijom. 

VIDEO: Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
15:38 10.04.2022.

Hrvatice i Hrvati pa i komisije u ciljem je vlasništvu ovaj portal zelim lijep i ugodan danasnji dan

DU
Deleted user
16:11 10.04.2022.

Likovati nad smrću jednog živog bića koje se očigledno nije snašlo na ovom svijetu je stvarno ispod svakog dna. Počivao u miru.

DU
Deleted user
22:24 10.04.2022.

Okanite se čoravog posla. Ne likujem, ali takve vijesti iz srbije me ni malo ne zanimaju. Pa stvarno.