podijeljeni u komentarima

Stanković najavio novu gošću, gledatelji nisu baš zadovoljni: 'Katastrofa! Dosta mi je ove, preskačem'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: HRT
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Facebook
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
19.01.2022.
u 14:26
Sudeći prema komentarima koji su gledatelji odmah pisali ispod najave, nisu pretjerano zadovoljni izborom novog gosta. No, nekolicina je uzbuđena zbog ove nedjelje.
Pogledaj originalni članak

Kako to obično radi, voditelj HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije objavio je identitet novog gosta koji će sjesti nasuprot njega ove nedjelje. 

"Bilo bi lijepo odmoriti se par dana u vašoj glavi" poručuje Sandra Benčić premijeru. A što se krije u...no dobro, gošća Sandra Benčić, Možemo", napisao je pored njezine fotografije.

Sudeći prema komentarima koji su gledatelji odmah pisali ispod najave, nisu pretjerano zadovoljni izborom novog gosta.

"Meni je neobično da g. Stanković ponižava vlastitu inteligenciju da bi bio u main streamu", "Možeš ti puno bolje Stankoviću ili, ti ponestaje ideja onda idi ća...", "Dosta mi je ove po cijeli dan,preskačem.....", "Preskačem", "Katastrofa", pisali su.

No, bilo je i onih koji su sretni zbog izbora.

"Dobar početak godine što se tiče izbora gostiju", "Bilo je i vrijeme...", "Veselim se nedjelji!", pisala je nekolicina. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

ME
MediciKM
14:47 19.01.2022.

Tko još to uopće gleda. Van u prirodu, na zrak a ne trovanje mozga. Ljudi.....

Avatar Definity
Definity
14:46 19.01.2022.

Ona je neki mješanac nabrijanog mopsa, terijera i umišljene pudlice. Svaki put kad se pojavi pred kamerama očekujem da trči u krug, teško diše i živčano laje, dok diže nogu na svakog oko sebe

KA
kažemja
15:42 19.01.2022.

A ne kužim u čemu je problem?Aco vodi emisiju koja traje već 20 godina što je samo po sebi za svaki respekt.Čim nekoj emisiji padne gledanost emisija se gasi što je i logično.NU2 je očito vrlo gledana emisija . Naravno da sve ovisi o gostu.Osobno ju uglavnom pratim ali ne baš svaku epizodu.Aco zove koga on hoće jer je on urednik i ima na to pravo.Sviđa mi se to što su gosti svih mogućih političkih opredjeljenja,svjetonazora ,društvenog statusa , općenito jako šaroliki gosti . Siguran sam da je Stankovića rijetko koji gost odbio da dođe u emisiju.To dovoljno govori o popularnosti NU2.Aco zove u goste ljude sa kojima ima slično političko stajalište ali i potpuno suprotno i spreman je uči u debatu i suprotstavljati se sa svima od lijevih do desnih . Uostalom ako netko ne voli Acu ,pa tko ga tjera da ga gleda ?Imaš daljinski,mjenjaj program.Čovjek zna svoj posao, naravno da te nikada ne mogu svi voljeti ali emisija koja traje 20 godina zaslužuje svaki respekt.