život na vagi

Štefica je bila potpuno bijesna, okomila se na trenericu Maju: 'Ne mogu. Prošeći'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
04.11.2022.
u 17:03
Štefica je po prvi put trenirala s trenericom Majom, i u paru s Larom pa joj je i to teško palo. Nije izdržala vježbu do kraja, što ju je pokolebalo.
Pogledaj originalni članak

Štefica je nakon vaganja potonula, odnosno pogodilo ju je Ivanino ispadanje jer je smatrala kako je ona ta koja je trebala napustiti show. Red suza, red tuge, red očaja, tako je to izgledalo i dan nakon njezina odlaska. No, trening je popravio sve iako ni on nije prošao idealno. Štefica je po prvi put trenirala s trenericom Majom, i u paru s Larom pa joj je i to teško palo. Nije izdržala vježbu do kraja, što ju je pokolebalo.

"Što je bilo", pitala ju je Maja?

"Ne mogu", rekla je Štefica.

Na to je Maja podigla glas i očitala joj bukvicu. "Što ne možeš? Izdržala si sve, a stala si tri sekunde ranije", rekla joj je. Na to joj je Štefica rekla da - 'prošeće'. Kasnije je kandidatkinja priznala kako nije ljuta na nikoga osim na sebe.

"Ne znam što je točno Štefici, ne poznajem je dovoljno, voljela bih da mi može reći u čemu je problem da joj pokušam pomoći. Vjerujem da se sada bori sama sa sobom i najbitnije je da stvari koje je muče, da ih riješi sama sa sobom", rekla je Maja. Potom je objasnila kako smatra da Štefici možda stvara pritisak što nema Ivane, nema timova, što je danas na treningu s njom s kojom dosad nije puno i često radila.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.