Podrška tati

Stela i Marin Kukoč ne vole medijsku pozornost, bavili su se sportom ali odlučili su se za karijere izvan sporta

Foto: Youtube screenshot
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Youtube screenshot
12.09.2021.
u 17:30
Djeca Tonija Kukoča ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervju koji je dao za Večernji.
Pogledaj originalni članak

Naš proslavljeni košarkaš Toni Kukoč primljen je u Kuću slavnih košarke u koju su ga uveli njegov bivši suigrač Michael Jordan te vlasnik Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf. Kukoč je održao emotivni govor tijekom kojeg je njegova supruga Renata, s kojom je zajedno od srednjoškolskih dana, jedva susprezala suze, a emotivan je to bio trenutak i za njegovu djecu, sina Marina i kći Stelu koji su također sjedili u publici na svečanoj ceremoniji u Springfieldu. Njegova djeca ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervju koji je dao za Večernji.

- Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe. Uostalom, Marin je dobio stipendiju na prestižnom biznis koledžu University of Pennsylvania na račun košarke, a Stela pak zahvaljujući odbojci na Miami Universityju u saveznoj državi Ohio. Marin danas radi u marketingu jedne softverske kompanije, a Stella je nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama s upisanim magisterijem iz psihologije te trenerica odbojke. - rekao je tada Kukoč.

Tijekom njegove duge i uspješne karijere najveća podrška bila mu je supruga Renata s kojom se poznaje još od srednje škole, a romansa među njima se rodila pola godine nakon što su završili srednju školu.

Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Pretjerali su?

Megan Fox razljutila obožavatelje eksplicitnim komentarima koje je razmijenila s mlađahnim dečkom

Podsjetimo, glumica iza sebe ima propali brak s glumcem Brianom Austinom Greenom (47) s kojim ima troje djece, a Megan ga je ostavila nakon 10 godina braka. On to nije najbolje prihvatio, pa je mnoge prljave detalje njihovog odnosa pustio u javnost. Objavljivao je i fotografije njihovo troje djece na društvenim mrežama, što je bilo potpuno drugačije od njezinog stava i javno mu je prigovorila za to.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TA
Tango6
17:43 12.09.2021.

Posteno zaraden novac i fino odgojena djeca koja to znaju cijenit a ne ko Todorici razni Đakici i slicni njima koji su do novca dosli pljackajuci hrvatski narod Svaka čast Kukocu i obitelji i puno srece u zivotu

HA
Hanok
18:39 12.09.2021.

Kevin Garnett sjedi ispred Kukoč Jr. KG uvijek govorio kako mu je Kuki bio uzor dok je bio klinac, Kevin Durant isto tako samo riječi pohvale za Splitskog asa!