Dječja ljubav

Stiže novi Messi! Djevojka najboljeg nogometaša trudna

Foto: ''
Stiže novi Messi! Djevojka najboljeg nogometaša trudna
17.04.2012.
u 17:00
Lionel je Antonellu znao od djetinjstva, u vezi su četiri godine. Roditelji im zajedno drže lanac supermarketa u Rosariju, mjestu u kojemu su oboje odrasli. Na ljeto će navodno i svadba
Pogledaj originalni članak

Trudna je Antonella Roccuzzo, dugogodišnja djevojka najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija. Vijest su jučer objavili gotovo svi argentinski mediji. Antonella je prva i najveća Messijeva ljubav, a oboje su iz argentinskog grada Rosarija. Znaju se od malih nogu, a njihova ljubavna veza traje četiri godine.

Roditelji im pak zajedno drže lanac supermarketa u Rosariju. Odnedavno su se Lionel i Antonella počeli sve češće pojavljivati zajedno u javnosti, a kada je u prosincu primio Zlatnu loptu u Zürichu, Messi ju je odmah proslijedio u ruke svojoj djevojci.

Roditelji Barcelonina nogometaša jučer nisu željeli potvrditi, ali ni demantirati vijest, tako da je izgledno da će na svijet doći novi Messi. Navodno će na ljeto i svadbena proslava. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
drug
18:16 17.04.2012.

Uklizavanje sa dvije noge se kažnjava .... Haha