zadovoljno trljaju ruke

Stiže 'vruća roba' iz doma obitelji Sussex, Netflix je najavio kako serija uskoro kreće s emitiranjem

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
22.05.2022.
u 22:00
Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) još su u rujnu 2020. godine potpisali unosan ugovor sa streaming platformom Netflix, a čini se kako bi vruća roba uskoro trebala početi prikazivati.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) još su u rujnu 2020. godine potpisali unosan ugovor sa streaming platformom Netflix, a čini se kako bi vruća roba uskoro trebala početi prikazivati. 

Kako piše Page Six, ljudi bliski odbjeglom kraljevskom paru otkrili su detalje serije koja bi trebala nositi radni naslov ''Kod kuće s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa. Kako tvrde, čelnici Netflixa žele da se serija počne prikazivati do kraja godine, baš kada si svijetlo dana trebali ugledati i memoari princa Harryja koji su već uzburkali javnost i kraljevsku obitelj dok bi supružnici pak voljeli da emitiranje krene 2023. godine.

-O terminu se još raspravlja, ali dogovor je u zraku- rekao je jedan od producenata za Page Six.

Inače, Harry i Meghan već su snimali u Nizozemskoj gdje su prisustvovali sportskim igrama Invictus, no taj materijal neće biti na Netflixu već u samostalnom dokumentarcu ''Heart of Invictus''.

Foto: Profimedia

Dodaju i kako su supružnici dopustili snimateljima u njihov dom u Kaliforniji, a kamere su ih već pratile na nekim putovanjima poput onog u New York kada su i Meghan i Harry kamere uzeli u svoje ruke.

Kako je najavljeno početkom mjeseca, Harry će sa svojom obitelji biti u Ujedinjenom Kraljevstvu na proslavi jubileja kraljice Elizabete II. koja će tada upoznati svoju praunuku Lilibet koja je rođena u SAD-u. Nije poznato hoće li snimateljska ekipa imati dopuštenje za snimanje u Londonu budući da se već pisalo da se poduzimaju sve mjere kako bi spriječili par u pokušaju snimanja koje bi omelo proslavu i skrenulo pozornost s kraljice.

Još je ranije potvrđeno kako je kraljica odlučila kazniti neposlušne i odbjegle članove obitelji pa se tako pričevi Andrew i Harry neće s njom pojaviti na balkonu njezine rezidencije u Londonu.

"Nakon pažljivog razmatranja, kraljica je odlučila da će ovogodišnji tradicionalni nastup na balkonu Trooping the Color biti ograničen na njezino visočanstvo i one članove kraljevske obitelji koji trenutno obavljaju službene javne dužnosti u ime kraljice", kazao je glasnogovornik palače.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

naporan tempo

Maja Šuput objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, pratitelji zabrinuti za njezino zdravlje: 'Misliš li da je to pametno?'

- Između dva nastupa, neprospavanih noći, bebe za kojom trčim, prije emisije na kojoj moram biti ujutro našla sam spas u obliku energetske infuzije - napisala je Maja u opisu fotografije na Instagramu. Na njoj pozira besprijekorno dotjerana u raskošnoj ružičastoj haljini, a dok joj je u jednu ruku primala infuziju, drugom je pak nazdravljala šampanjcem.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.