Najveći party ovog ljeta

Sunnery James & Ryan Marciano na Ultra Europe festivalu

Foto: PR FOTO
Ultra music festival
Foto: PR FOTO
Ultra music festival
Foto: PR FOTO
Ultra music festival
Foto: PR FOTO
Ultra music festival
Foto: PR FOTO
Ultra music festival
23.06.2014.
u 16:43
Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. – 13. srpnja na stadionu Poljud.
Pogledaj originalni članak

DJ dvojac Sunnery James i Ryan Marciano su jednostavno neodoljivi! U potpunosti utjelovljuju plesnu glazbu i dvije su značajne ličnosti s jednim ciljem - što bolja zabava. Ovih dana dečki se nalaze u Las Vegasu gdje će nastupiti u novootvorenom klubu Wet republic Ultra Pool koji se nalazi na vrhu MGM Grand Hotelu & casinu.

Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. – 13. srpnja na stadionu Poljud.  Dosad je objavljeno čak 59  izvođača između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, a do početka festivala bit će ih objavljeno još.

Uz to, festival ove godine traje dan duže, a nakon dana pauze, u utorak 15. srpnja, najveće partijanere očekuje ekskluzivna završnica, Ultra Beach, ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Interes za festival Ultra Europe nadmašuje očekivanja organizatora, uz sve veći broj država iz kojih se očekuju posjetitelji pa će tako, prema sadašnjim rezultatima prodaje, na festivalu plesati obožavatelji elektronske glazbe iz više od 100 zemalja svijeta.  Više informacija saznajte na www.ultraeurope.com.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.