Sam Asghari

Suprug Britney Spears prije nije ovako izgledao! Težio je više od 130 kilograma i nije imao zube

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
18.08.2023.
u 16:20
Ovih dana se proširila se vijest kako se slavna glazbenica Britney Spears rastaje od supruga, modela, glumca i fitness trenera Sama Asgharija (29) nakon samo 14 mjeseci braka. Detalji i razlozi kraja ovog braka još se samo nagađaju, a sve više se budi zanimanje za njezinog uskoro bivšeg supruga.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je krajem 2021. godine slavna pjevačica  Britney Spears (41) medijske stupce punila detaljima skrbništva pod kojim je bila dugih 13 godina, ovih dana ponovno je jedna od glavnih tema. Naime, proširila se vijest kako se Britney rastaje od supruga, modela, glumca i fitness trenera Sama Asgharija (29) nakon samo 14 mjeseci braka. Detalji i razlozi kraja ovog braka još se samo nagađaju, a sve više se budi zanimanje za njezinog uskoro bivšeg supruga. 

Sama je javnost mogla upoznati u televizijskim emisijama Black Monday, Hacks, The Family Business i u nekoliko glazbenih spotova. Od 2020. Asghari je i vlasnik Asghari Fitnessa, web stranice koja nudi personalizirane programe treninga.

Prije nego što se posvetio treniranju, Sam je izgledao potpuno drugačije. Asgari se preselio u SAD 2006. godine sa svojim ocem. Upisao je studij kaznenog pravosuđa, a istovremeno je radio i tri posla kako bi mogao sve financirati. Jednom prilikom je rekao da je zbog stresa počeo jesti nezdravu hranu i da je na kraju imao 130 kilograma. 

- Jeo sam Doritose za doručak, junk food, šećer, slatkiše, nisam unosio proteine, jeo sam puno ugljikohidrata i pio zaslađena gazirana pića. Moja prehrana bila je krajnje užasna. Kombinacija stresa i straha da ne idem nikamo sa svojim životom izazvala mi je depresiju - priznao je u jednom intervjuu za Men‘s Health.

 

No, onda je odlučio drastično promijeniti svoj život. Godine 2013. u šest mjeseci smršavio je više od 45 kilograma, a čak je i ograničio koliko novca tjedno smije trošiti na hranu.

- Dozvolio sam si samo 50 dolara tjedno za hranu. Nisam jeo iz zadovoljstva. Jeo sam samo da bih se prehranio i preživio - ispričao je. Svoju transformaciju jednom je prilikom pokazao i na društvenim mrežama. Osim toga, na ovim se platformama može naći i Samova transformacija zubi oko koje mu je pomogao jedan poznati liječnik.

Inače, vijest o razvodu poznatog para prvo se proširila američkim medijima, a onda je sve potvrdio i Sam koji je i tražio razvod.

- Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držat ćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. Sr*** se događaju - napisao je Asghari u objavi na Instagram priči.

VEZANI ČLANCI

Festival Rovinj Art&More

Glazbeno-modni spektakl donio je dašak glamura i umjetnosti na atraktivnu morsku lokaciju

U znak sjećanja na Sandu Langerholtz Miladinov, uz Ronalda Brausa i Milu Elegović, s repertoarom starogradskih i zabavnih pjesama i song iz mjuzikla Jalta, Jalta, sinoćnji program obogatile su i predivne izvedbe mezzosopranistice Blanke Tkalčić, ukrajinske pjevačice Anastasije Groshko te Klape Motovun, koji su i ovoga puta nastupili u pratnji orkestra maestra Darijana Ivezića

- Zvuči suludo da tražim za privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi - dodao je na kraju ne otkrivajući razloge koji su doveli do pokretanja brakorazvodne parnice. 

Izvori bliski paru za TMZ ranije su izjavili da se prije otprilike tjedan dana Sam suočio s Britney zbog glasina da ga je prevarila. Nije poznato jesu li glasine točne, ali je Sam u njih povjerovao i jako su se posvađali. Sve je navodno dovelo i do toga da se Sam iselio iz zajedničkog doma te trenutno živi u svom stanu. Isti medij naveo je da Sam već predao papire za razvod, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike". Kao datum prekida naveo je 28. srpanj. Njegov odvjetnik Neal Hersh dao je naslutiti da će Sam pokušati osporiti predbračni ugovor koji su on i Britney potpisali. Ugovor ide u korist pjevačice, a u njemu stoji da sva imovina koju je stekla prije braka ostaje njena.

Sam i Britney vjenčali su se u lipnju 2022. godine u Los Angelesu.Njezina obitelj vjenčanju nije prisustvovala, ali među 60-tak uzvanika bili su Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore i Selena Gomez. Britney je nosila vjenčanicu poznate dizajnerice Donatelle Versace, koja je također bila jedna od gostiju na svadbi.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:46 19.08.2023.

Ma, zabolje nas.