u grupi 9 control

Suprug naše glumice bio je jedan od natjecatelja u X Factoru Adria, biste li ga prepoznali?

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/ PIXSELL
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Tara Thaller
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
31.12.2021.
u 11:38
No iako Taru Thaller mnogi prepoznaju, između ostalog i kao pobjednicu showa 'Zvijezde pjevaju', neki nisu znali kako je i Faris Pinjo sudjelovao u jednom sličnom showu. Naime, bio je jedan od natjecatelja u regionalnom talent showu X Factor Adria.
Pogledaj originalni članak

Glumica Tara Thaller (23) u Zagrebu se u tajnosti udala za glazbenika i glumca iz BiH Farisa Pinju (22) s kojim je već dvije godine u vezi.

No iako Taru mnogi prepoznaju, između ostalog i kao pobjednicu showa 'Zvijezde pjevaju', neki nisu znali kako je i Faris sudjelovao u jednom sličnom showu. Naime, bio je jedan od natjecatelja u regionalnom talent showu X Factor Adria. 
Tada ga u grupu 9 Control svrstao Tonči Huljić, te je tako nastavio natjecanje. 

 

Inače, Tara i Faris svoju su ljubav započeli nakon što se ona preselila u Sarajevo zbog studija glume. Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu. Prije odlaska u Sarajevo dobitnica Večernjakove ruže 2020. rekla je kako neće imati puno vremena za žaliti za Zagrebom jer će imati naporan i užurban tempo, ali je priznala kako će joj biti teško što ostavlja u Zagrebu obitelj i petero braće i sestara. Na Akademiji se zbližila i s Farisom.

On se i dalje bavi glazbom, ali trenutno ga gluma više okupira. 

Podsjetimo, fotografijama s vjenčanja Tara se prije dva dana pohvalila na svom Instagramu i iznenadila mnogobrojne obožavatelje.  - Mr. & Mrs. Bond #justmarried❤️ - napisala je glumica u opisu vjenčanih fotografija. Mlada glumica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te ulogom u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' te pobjednica HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', blistala je u kratkoj, jednostavnoj vjenčanici koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac dok je Faris na sebi imao elegantno crno odijelo.  "Živjeli mladenci! 🥂 Čestitke i sretno vam bilo!", "Čestitam ekipa vesela, draga, voljena... Samo tako nastavite", "Nek vam je sa srećom", "Ljubav uvijek pobjeđuje", samo su neki od komentara ispod Tarine objave. 

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Borba za skrbništvo

Severina: Nisam potkupljivala moćnike da bih oduzela dijete drugom roditelju, vjerovala sam u sustav

Od svega mi najteže pada kada ljudi odmahuju rukom i kažu – oni su oboje isti. Nismo isti, nisam pokretala sudske sporove, nisam lažno prijavljivala nikoga, nisam kupila kuću preko puta drugog roditelja da bih ga uhodila i špijunirala - otvoreno nam u velikom intervjuu objašnjava što se zapravo događalo i kakve su nas sve društvene i mentalne pandemije, osim korone, snašle u zadnje vrijeme.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.